KOOVEE:lla vahva joulukuun aloitus, Hokki kaatuu komeasti kotikaukalossa

koovee   –   hokki   6 – 2 (3-0, 1-1, 2-1)

KOOVEE otti heti ottelun alusta alkaen ohjat käsiinsä ja vyörytti hyökkäyksiään Hokin maalille. Maalinteon aloitti Eetu Päkkilä puolentoista minuutin kohdalla ja siitä jatkoivat Jere Helenius sekä Juho Jokiharju siirtäen isännät jo 3-0 johtoon reilun kymmenen minuutin jälkeen. Hokki otti siinä kohtaa aikalisänkin, mutta se ei kuitenkaan joukkueen peliä piristänyt. Eetu Mäkiniemi joutui torjumaan ainoastaan neljästi maalinsa suulla.

Toinen erä alkoi jälleen KOOVEE:n hallinnalla ja kaksikko Roby Järventie – Erik Ahopelto taiteilivat hienon osuman. Tämän jälkeen Hokki alkoi saada pelin juonesta paremmin kiinni ja se pystyi luomaan painetta KOOVEE:n päätyyn. Ylivoimalle päästyään se käytti tilanteen hyväkseen ja kavensi tilanteeksi 4-1. Tämän jälkeen Hokki yritti raivoisasti saada lisäosumia, mutta KOOVEE:n puolustus kesti ja Mäkiniemi maalillaan hoiti loput. Hokki oli kuitenkin selkeästi parempi joukkue toisessa erässä, kuten maalivahtien torjunnatkin sen osoittivat. Mäkiniemelle peräti 13 torjuntaa, kun virkaveli Tomi Rautiolle niitä kertyi seitsemän.

Kolmanteen erään oli KOOVEE saanut lisättyä yhden lisävaihteen ja otti ottelun ohjat jälleen käsiinsä. Leveällä rintamalla hyökännyt KOOVEE iski kaksi maalia, Miika Heikkilä ja Anton Ollikainen maalintekijöinä. Ottelun lopussa onnistui Hokki kaunistelemaan loppunumeroiksi 6-2.

KOOVEE onnistui hienosti pesemään kasvonsa keskiviikkoisen Ketterä-tappion jäljiltä. Vaikka nytkin toinen erä oli joukkueelta muita heikompi, pystyi se kuitenkin koko joukkueen voimin selvittämään vaikeat hetket ja olemaan itse tehokas ratkaisupaikoissa. Kuvaavaa joukkueen leveästä tulivoimasta on se, että peräti 13 pelaajaa pääsi tehopisteille.

Sarjataulukossa KOOVEE nousi jälleen toiseksi. Eroa yhden ottelun enemmän pelanneeseen kärkijoukkue SaPKo:on on ainoastaan piste. Tasapisteissä KOOVEE:n kanssa on IPK, kun taas KeuPa HT ja Ketterä ovat jääneet jo neljä pistettä taakse.

KOOVEE jatkaa ensi viikolla kotiotteluiden putkea kohtaamalla ensin keskiviikkona KeuPa HT:n ja Itsenäisyyspäivänä perjantaina Jokipojat. Tervetuloa näihinkin otteluihin kannustamaan KOOVEE kotivoittoihin!