KOOVEElle ei tarttunut pisteitä mukaan Forssasta

FPS – KOOVEE  6-2 (1-1, 2-0, 3-1)

Mestiksen kauden toinen kierros jatkui KOOVEEn osalta Forssassa FPS:n vieraana. Molemmat joukkueet lähtivät otteluun tappio niskassaan, joten jommalle kummalle kauden avausvoitto oli tänään tulossa. Ikävä kyllä KOOVEE joutuu vielä omaa avausvoittoaan odottamaan ensi viikkoon.

Ottelu oli tasaisempi mitä lukemat antavat ymmärtää, mutta FPS oli hiukan joka osa-alueella aavistuksen verran KOOVEEta parempi. Avauserässä KOOVEE oli vielä niskan päällä, mutta ei pystynyt kuitenkaan hyödyntämään tilanteitaan riittävästi. Toisen erän alussa KOOVEEn virheestä syntynyt FPS:n johtomaali vei terävimmän kärjen KOOVEEn omasta pelistä ja erän lopulla tullut kolmas maali latisti tunnelmaa entisestään.

Vaikka KOOVEE kovasti yritti päästä pelissä mukaan pistetaisteluun, ei se kuitenkaan enää onnistunut kuin kerran maalinteossa. Kavennusosuman jälkeen forssalaiset iskivät kaksi nopeaa maalia ja lopussa vielä kaunistelivat yhden tyhjään maaliin. KOOVEEn murheenkryyninä oli tänään maalintekopaikkojen hyödyntäminen, mutta hyvänä puolena oli tilanteiden runsas luominen.

KOOVEEn maalintekijöinä olivat tänään Henri Tuominen sekä Joona Korhonen, jolle osuma oli uran ensimmäinen miesten tasolla. Yksi oikea jääkiekkotappelukin pelissä nähtiin, kun toisen erän lopulla Eppu Varjamo ja Eetu Moberg esittivät nyrkkeilytaitojaan. Tasapeliin päättyneessä taistossa molemmat saivat useitakin iskuja perille, joten mistään pystypainista ei todellakaan ollut kyse. Myös Vili-Jesper Koivula pääsi ennenaikaiseen suihkuun hiukan ennen ottelun alkua saatuaan pelirangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä. Jobinpostiakin jälleen saatiin, kun Janne Seppänen loukkasi itseään ja jätti päätöserän pelaamatta.

Torstaina jatketaan Hakametsässä, minne K-Vantaa saapuu KOOVEEn vieraaksi klo 18.30 alkavaan otteluun. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!