KOOVEElle Hakametsään vieraaksi SaPKo

Tiistaina voittomaalikilpailussa tappion TUTO:lle kärsinyt KOOVEE saa tänään vieraita Savonlinnasta. Illan ottelu on klassinen “kuuden pisteen” ottelu, sillä SaPKo on juuri karsintaviivan yläpuolella kymmenentenä ja KOOVEE puolestaan kolme pykälää alempana himoiten nousua viivan paremmalle puolelle.

SaPKo:lle illan ottelu on vasta ensimmäinen maaottelutauon jälkeen, joten he ainakin pääsevät hyvin levänneinä KOOVEEta vastaan. Tauolle he lähtivät voittomaalikilpailun voitolla KeuPa HT:stä vieraskentältä. SaPKo on tällä hetkellä vähiten maaleja tehnyt Mestiksen joukkue ja heidän pelinsä onkin perustunut tiiviiseen puolustuspelaamiseen.

KOOVEEn tavoin myös SaPKo on vaihtanut valmentajaa tällä kaudella. Niko Eronen vapautettiin tehtävistään jo lokakuun alkupuolella ja hänet korvasi Juho Nykänen. Pässipaitojen paras pistemies on unkarilainen Krisztian Nagy (3+5=8) ja ykköstorjujan rooli on vankasti Eetu Randelinilla (92,20%), joka on yhtä vaille kaikki pelit pelannut.

Ykköstykiksi ennen kautta kaavailtu Matias Lainio on kärsinyt loukkaantumisista, mutta saattaa pelata jo tänään. SaPKo saa myös kaksi lainapelaajaa Mikkelin Jukureista, kun hyökkääjä Perttu Kiesilä sekä puolustaja Tom Grönblom pelaavat joulutaukoon saakka SaPKo:n riveissä.

KOOVEEn tuore päävalmentaja Miikka Kuusela tekee nyt paluun kotiyleisön eteen. Turussa joukkueen pelaaminen ailahteli melkoisesti eikä pisteitä yhtä enempää saatu matkaan mukaan. Tänään joukkue pelannee suhteellisen samankaltaisella kokoonpanolla, mutta ainakin pari muutosta on luvassa. Maaliin tulee Tapparasta Kari Piiroinen ja puolustukseen SaiPa:sta lainalle saatu Jimi Jalonen. Tiistaina kauden ensimmäiset pelinsä KOOVEEssa pelanneet Tomi Iso-Mustajärvi sekä Jakub Kos nähdään tänäänkin kaukalossa.

Tervetuloa tänään Hakametsään seuraamaan huippujännittävää Mestiksen ottelua. Kiekko putoaa jäähän klo 18.30!