KOOVEElle jäi kovasta taistelusta huolimatta ainoastaan luu käteen

Peliitat – KOOVEE  4-2 (2-0, 0-0, 2-2)

Lauantaiseen otteluun molemmat joukkueet lähtivät voitonnälkäisinä, sillä kahden ottelun tappioputkelle ei kumpikaan halunnut jatkoa. Ottelusta syntyikin tasainen taistelu, jossa senteistä ja sekunneista väännettiin kentän molemmissa päädyissä. Peliitat onnistuivat avauserässä maalinteossa kahdesti, joiden avulla se sai pidettyä KOOVEEn takanaan päätössummeriin asti. Päätöserään KOOVEE sai kehitettyä hyvän kirin, mutta pisteille asti se ei kuitenkaan riittänyt.

KOOVEEn peliissä oli varsinkin alussa hiukan hermostumisen merkkejä, mikä näkyi kiekonmenetyksinä sekä harhasyöttöinä. Tällaisesta syntyi myös ottelun avausmaali, kun Peliitat karkasi alivoimalla maalintekoon. Laukauksia kohti isäntien maalia KOOVEE sai kyllä riittävästi, muttei tarpeeksi hyviltä tekopaikoilta. Laukaukset tulivat aavistuksen liian kaukaa, eikä ns. ykkössektorilta päästy riittävästi haastamaan Peliittojen maalivahtia. Vasta kolmannessa erässä KOOVEE pystyi murtautumaan isäntien puolustuksen keskelle ja luomaan vaarallisia tekopaikkoja.

KOOVEEn tehomies oli tänään Jeremi Wehmas, joka iski tehot 1+1. Tomi Iso-Mustajärvi iski toisen maalin ja yhdet syöttöpisteet haalivat Niko Lahtinen ja Matias Haaranen. Kimmo Rautiaisen 19 torjuntaan mahtui muutama loistokoppi ja maininnan arvoisesti pelasi energinen Eemeli Mäki. Ikitaistelija Santeri Sillanpää joutui jättämään pelin kesken päätöserän alussa, blokattuaan kipeästi vastustajan kovan laukauksen.

Jeremi Wehmas oli tänään KOOVEEn tehokkain.

Pelit jatkuvat jälleen torstaina Hakametsässä, jonne vieraaksi saapuu kovaan vireeseen päässyt ja tänäänkin K-Espoon vieraissa voittanut FPS.