KOOVEElle keskiviikkovieraaksi kärkijoukkue Imatran Ketterä

Lähes kuukauden tauon jälkeen palaa KOOVEE legendaarisen Hakametsän jäälle. Vastaan luistelee Mestistä ylivoimaisesti johtava Ketterä.

Ketterän 11 ottelun mittainen voittoputki katkesi perjantaina Peliitoille kärsittyyn kotitappioon. Uutta putkea imatralaiset aloittivat rakentamaan heti lauantaina, kun Joensuusta Ketterä kävi hakemassa täyden pistepotin. Ketterä on jo 13 pisteen johdossa toisena olevaan IPK:hon ja on jo varmistanut runkosarjan voittonsa.

Ketterän miehet ovat myös sekä piste- että maalipörssin johdossa. Jaakko Lantta johtaa Mestiksen pistepörssiä tehoilla 16+39. Kärkikymmeniköstä löytyy myös Rasmus Hämäläinen, jonka tehot 32+13 riittävät seitsemänteen tilaan.Tuo 32 maalia on puolestaan peräti kymmenen maalia enemmän kuin Mestiksen seuraavaksi parhaalla maalintekijällä.

Eikä kahta ilman kolmatta, sillä myös maalivahtien tilastojen kärjestä löytyy Ketterä-paitainen mies. Santeri Lipiäiselle on tehty ainoastaan 2.11 maalia per ottelu. Torjuntaprosenttikin on 91.56%. Kova vastus siis on KOOVEElle vastaan tulossa.

KOOVEEn pelit eivät ole viime aikoina oikein sujuneet tuloksellisesti, mutta lauantain RoKi-pelissä oli nähtävissä jo paljon hyvääkin. Nuori tulevaisuuden tähti Roby Järventie iski lauantaina kaksi maalia, joista toinen oli varsinainen taistelijanmaali. Taisteluilmettä kaivataankin koko joukkueelta, sillä ilman sitä on Ketterältä vaikea pisteitä napata.

KOOVEEn sisäisessä pistepörssissä käy kova kamppailu. Pitkään kultaista kypärää kantanut Janne Seppänen (19+28) on Mestiksen pistepörssissä neljäs, mutta hänen niskaansa hengittää alkukauden kultaisen kypärän haltija Otto Mäkinen (12+34) ainoastaan pisteen päässä ja sarjan pistepörssin kuudennella sijalla. Viikonlopun vieraspeleissä maalilla torjunut Eetu Mäkiniemi omaa Mestiksen toiseksi parhaan torjuntaprosentin. Vielä ei tiedetä, onko hän KOOVEEn mukana vai lähteekö Ilveksen matkassa Turkuun. Joka tapauksessa KOOVEE pystyy laittamaan hyvän maalivahdin tolppien väliin, sillä Tomi Risteli ja Ville Kolppanen ovat torjuneet mallikkaasti ja reservistä löytyy vielä Kristian Tamminenkin.

KOOVEE on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena ja hamuaa nousta ainakin pari pykälää korkeammalle, saadakseen kotiedun pudotuspelien puolivälieriin. Tasaisessa sarjassa sijoitukset vaihtuvat joka kierroksella, joten jännitettävää varmasti riittää runkosarjan loppuun saakka.

Ottelu alkaa klo 18.30 ja ruuhkan välttämiseksi kannattaa liput hankkia ennakkoon.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!