KOOVEElle niukka tappio Turussa – TUTO maalin verran parempi

TUTO – KOOVEE 2-1 (0-1,2-0,0-0)

KOOVEE lähti hakemaan Turusta kolmatta peräkkäistä voittoa, mutta joutui taipumaan sarjakolmosen käsittelyssä niukasti maalilla. Ottelu oli tiukka ja tasainen taistelu pisteistä, jossa molemmilla joukkueilla oli omat vahvat hetkensä.

Erä 1:

Erä alkoi TUTO:n hallinnassa, joka varsinkin ylivoiman ja sitä seuranneiden minuuttien ajan oli melko selkeääkin. KOOVEE kuitenkin puolusti tiiviisti eikä kotijoukkue saanut riittävän hyviä maalipaikkoja rakennettua.

KOOVEE sai tilanteen rauhoitettua, muttei kuitenkaan saanut rakennettua itselleen pitkiä hyökkäyksiä. Turkulaisten puolustus pakotti usein KOOVEEn lyömään kiekon päätyyn jo keskialueelta, josta sitä ei enää saatu itselle hankittua.

KOOVEEn päästyä itse ylivoimalle, kääntyi pelikin samantien joukkueelle. Kertaalleen jo kiekkoa kolisteltiin tolpassa, mutta lopulta saatiin myös verkon perukoille. Avausmaalin taiteili Samuli Vainionpää, joka maalin takaa iski omat irtokiekkonsa maalivahti Jere Huhtamaan suojuksien kautta maaliin. Syöttöpisteet Janne Seppäselle ja Ville Järviselle.

Erä 2:

TUTO aloitti toisen erän jälleen vahvasti ja sai nyt tulostakin aikaiseksi. Pitkän pyörityksen päätteeksi Santeri Virta pääsi laukomaan suoraan poikittaissyötöstä kiekon ohi Verneri Virtasen.

Kotijoukkue sai jälleen pidettyä pelin hallinnan itsellään. KOOVEElle tuomittiin kaksi peräkkäistä jäähyä, joista jälkimmäisen aikana Karri Forsblom onnistui iskemään johto-osuman.

Erä 3:

Nyt oli KOOVEEn vuoro aloittaa terävämmin ja se palkittiin heti erän alussa ylivoimalla. Tulosta ei kuitenkaan saatu aikaiseksi, joten rooli takaa-ajajana jatkui.

Pitkälti erä mentiin KOOVEEn hallitessa tapahtumia, mutta isäntien puolustus Huhtamaan johdolla kesti loppuun asti.

Pitkään KOOVEE pääsi viime minuuteillakin myllyttämään, mutta edes kuudella kenttäpelaajalla ei maalinteossa enää onnistuttu.

Perjantaina Hakametsään vieraita pohjoisesta

Hakametsässä päästään yrittämään jälleen paluuta voittokantaan, kun RoKi saapuu vieraaksi. Kyseessä klassinen “kuuden pisteen” ottelu, sillä joukkueet ovat tällä hetkellä pudotuspeleihin oikeuttavan viivan molemmin puolin.

Perjantain ottelu on samalla opiskelijoille suunnattu etkotapahtuma, jossa sisäänpääsyn lisäksi on isoja alennuksia luvassa baarituotteista. Illan jatkot ovatkin yökerho Porossa, johon ottelun opiskelijalipulla on vapaa pääsy.