KOOVEElle tappio Kajaanissa, Hokki 4-2 maalein parempi

Hokki   –   KOOvee   4 – 2 ( 2-1, 0-0, 2-1)

Itä-Suomen kiertue ei tuottanut tällä kertaa lainkaan pisteitä KOOVEElle, kun Hokki kaatoi Dynamon Kajaanissa 4-2. Ottelu alkoi heti murheellisesti KOOVEEn kannalta, kun Miro Nalli passitettiin jäähylle heti ensimmäisellä minuutilla. Viime kaudella KOOVEEn paidassa taidoillaan ihastuttanut Sami Tamminen laukoi isännät johtoon. Hokki onnistui vielä uudelleen maalinteossa, kun Toivo Pennanen vei isännät jo kahden maalin johtoon. KOOVEE ei saanut konettaan käyntiin kuin vasta erän loppupuolella, jolloin Juho Jokiharju onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-1.

KOOVEEn pelaaminen parani sitä mukaan kun peli eteni, mutta se jokin siitä jäi puuttumaan. Maalittoman toisen erän jälkeen kääntyi ote selvemmin KOOVEElle, joka päätöserän alussa iskikin tasoituksen. Kauden avausmaalinsa iski Santeri Arousva kovalla lyöntilaukauksellaan. Tämän enempää ei KOOVEE onnistunut maaleja tekemään, vaikka muutamia todella hyviäkin paikkoja se sai luotua. Hokin maalilla Teemu Seppänen torjui jälleen niin taidolla kuin tuurillakin ja esitti kumiukkomaisia torjuntojaan. Ylivoimalla Hokki pääsi iskemään voittomaalin, kun Tamminen  iski illan toisen osumansa. Viimeisen maalin Tuomas Komulainen sai viimeistellä tyhjään maaliin, KOOVEEn hakiessa tasoitusta kuudella pelaajalla.

KOOVEE säilytti edelleen sarjan kärkipaikkansa, mutta Ketterä nousi jo kahden pisteen päähän. Nämä kärkijoukkueet kohtaavatkin toisensa keskiviikkona Imatralla. Hokki kasvatti sijalla 11 eron viimeisenä olevaan RoKi:in neljään pisteeseen, mutta Peliittojen voitettua oman ottelunsa, on eroa karsintaviivaan vieläkin kolme pistettä.

Keskiviikon jälkeen KOOVEE pääsee pelaamaan kertaalleen Hakametsässä, kun lauantaina vieraaksi saapuu Kokkolan Hermes. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!