KOOVEELLE VAHVISTUKSIA – RUTKASTI KOKEMUSTA SEKÄ NUORUUDEN TUOMAA ENERGIAA

Kokemusta ja johtajuutta länsinaapurista

Tampereen KOOVEE on solminut sopimuksen konkaripuolustaja Mikko Pukan kanssa. Syyskuussa 37-vuotta täyttävä Pukka on yli 600 liigaottelun veteraani, joka kotiutuu Tampereelle Ruotsin Allsvenskanin Björklövenistä.

Liigassa Pukka on edustanut kasvattiseura Tapparan lisäksi TPS:ää, SaiPaa sekä Sportia. Mestiksestä hänellä on mukavat tehot, sillä 80 otteluun hän on merkkauttanut tehot 21+29=50. Kokemusta ulkomailta on Ruotsin lisäksi karttunut Venäjältä sekä Kazakstanista.

Liigasta hänellä on vyöllään kaksi hopeista mitalia sekä junioreista A- ja C-junioreiden Suomen mestaruudet.

Pukka tunnetaan vahvasta taistelijanluonteestaan ja sitä hän johtajuuden lisäksi tuo KOOVEEseenkin.

https://www.eliteprospects.com/player/7593/mikko-pukka

 

Yliopistomaailmasta palaa vahvan kiekkosuvun vesa Tampereelle

KOOVEEssa kiekko-oppinsa saanut toisen polven kiekkoilija Juho Jokiharju, ikää 24 vuotta, palaa Suomeen neljän USA:ssa vietetyn yliopistovuoden jälkeen.

Perheen isä Juha Jokiharju voitti urallaan sekä Suomen että Ranskan mestaruudet ja nuorempi veli Henri puolestaan on kolminkertainen maailmanmestari ja luo uraa NHL:ssä. Hänestä voit lukea lisää täältä: https://tampereenkoovee.fi/uutiset/koovee-kasvatti-ja-kolminkertainen-maailmanmestari-toi-mitalit-ja-pokaalit-naytille/

Juho itse tunnetaan hyvästä luistelustaan ja ennen neljän vuoden visiittiä USA:n yliopistosarjaan, iski hän kovat tehot nuorten SM-liigassa, 18+39= 57 pistettä 47 otteluun.

https://www.eliteprospects.com/player/60925/juho-jokiharju

Try-outilla olleet Niklas Mattila sekä Jere Heino, molemmat 21-vuotiaita, vakuuttivat myös KOOVEEn valmennusjohdon ja nuorukaiset kiinnitettiin joukkueeseen. Molemmat ovat tamperelaisen juniorityön hedelmiä, vaikkakin pari viime kautta on kulunut muilla mailla.

Mattila on pelipaikaltaan hyökkääjä, jonka vahvuuksista luistelu kannattaa nostaa esiin. Urallaan myös puolustajana pelannut Mattila palasi Itä-Suomesta jo viime kauden lopulla KOOVEEn A-nuoriin ja yrittää nyt vallata pelipaikkaa Mestisjoukkueesta.

https://www.eliteprospects.com/player/299109/niklas-mattila

Jere Heino on pelipaikaltaan puolustaja, jonka parhaimmat avut ovat nimenomaan fyysisessä kaksinkamppailussa. Hän on pelaaja, joka ei epäröi mennä tilanteisiin eikä anna tuumaakaan periksi. Kaksi edellistä kautta hänellä vierähti Turussa, TUTOn riveissä.

https://www.eliteprospects.com/player/284821/jere-heino

Uudet pelaajat pelaavat mahdollisesti tämän viikon harjoituspeleissä. Perjantaina KOOVEE kohtaa kotonaan Peliitat klo 18.30 Haka 2:ssa alkavassa ottelussa. Lauantaina joukkue matkustaa Ähtäriin, jossa vastaan luistelee KeuPa HT.

Vielä on lauantaihin asti aikaa hyödyntään kaupungin kovin kausikorttitarjous! Kätevimmin tilaat sen täältä: https://www.seat4.me/kausikortit/koovee