KOOVEElle vieraaksi liiganousua havitteleva K-Espoo

Hakametsässä nähdään tänään KOOVEEn vieraana Mestiksen kärkijoukkueista K-Espoo, joka kolmannelta sijalta ajaa takaa Ketterää sekä IPK:ta. KOOVEE on edelleen ainoastaan neljän pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten pisteet olisivat molemmille erittäin tervetulleet.

Espoolaisten tehokkaimmat pelaajat ovat Arttu Tuomaala (17+18) ja Juuso Jämsen (15+13). Maalissa on useimmin nähty Jani Lampinen (90.38%). Viime viikolla joukkueeseen liittynyt Marcus Kallionkieli on tehnyt neljässä ottelussaan viisi tehopistettä, joten on erittäin mielenkiintoinen seurattava.

Vieraat ovat pelanneet viime aikoina todella voitokkaasti, yhdestätoista ottelusta peräti yhdeksän on päättynyt espoolaisten voittoon. Keskiviikkona he ottivat puhtaan 4-0 voiton kotonaan KeuPa HT:sta

Kolmesta keskinäisestä kohtaamisesta K-Espoo on voittanut kaksi. Lokakuun maalijuhlissa espoolaiset olivat kotonaan 8-5 parempi, mutta tammikuussa Hakametsässä kaatoi KOOVEE heidät jatkoajalla 5-4. Viime viikolla Espoossa kotijoukkue oli 2-1 maalein parempi. Tällä kaudella keskinäisistä on tullut pelkkiä kotivoittoja, jonka jatkuminen sopisi KOOVEElle erittäin hyvin.