KOOVEElle vieraita Kajaanista – Malek ja Bau jälleen mukana

Eilen K-Espoolta pisteen taistellut KOOVEE on heti tänään pistejahdissa. Kovasti mukaan pudotuspeleihin haluava Kajaanin Hokki on tällä hetkellä yhdeksän pistettä jäljessä tavoitteestaan, joten pisteiden tarve on heillä erittäin suuri.

Hokki tosin hävisi eilen Peliitoille, venyttäen tappioputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi. Edellisen voittonsa kajaanilaiset ovat ottaneet kolmisen viikkoa takaperin FPS:sta.

Hokilla vaikeuksia on viime peleissä teettänyt ennen kaikkea maalinteko. Edelliseen neljään otteluun he ovat onnistuneet tekemään ainoastaan kuusi maalia. Joukkueesta löytyy kuitenkin Mestiksen kuudenneksi paras maalintekijä Oskari Siiki (19+13) sekä pistepörssin kärkikymmenikköä hätyyttelevä Tuomas Komulainen (6+32).

Koko kauden osalta on puolustuspelaaminen ollut Hokille akilleen kantapää. Joukkueelle on tehty eniten takaiskumaaleja tähän mennessä. Tästä johtuen eivät maalivahtien Patrik Koiviston (87,75%) ja Alex Mäkelän (87,38%) sijoitukset nouse kovinkaan korkealle maalivahtien tilastoissa.

KOOVEElle Hokki on kuitenkin ollut erittäin hankala vastustaja, kajaanilaiset ovat voittaneet kauden kaikki kolme aikaisempaa kohtaamista. KOOVEEn edellinen voitto Hokista on viime vuoden maaliskuulta.

Eilen KOOVEEn pelaajat antoivat kaikkensa taistelessaan K-Espoota vastaan. Peliesitys oli pirteä ja saman toivotaan jatkuvan tänäänkin. Joukkueen sarjasijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs, matkaa kuudentena olevaan Kiekko-Poikiin on yhdeksän pistettä. Tosin KOOVEE on kaksi peliä vähemmän pelannutkin.

Eilen kovia kokenut Santeri Sillanpää nähdään tänäänkin kokoonpanossa. Mies on kunnossa ja katu-uskottavuus on huipussaan. Kokoonpanoon palaavat myös Ilveksestä hyökkääjät Jakub Kos, Samu Bau sekä maalivahti Jakub Malek.

Lauantaiseen tapaan ottelu alkaa klo 17 ja Hakametsän ovet ravintolamaailmoineen jo tuntia aikaisemmin. Tule nauttimaan hyvästä kiekkoviihteestä sekä maistuvista syötävistä ja virkistävistä juomisista. Liput kannattaa hankkia ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/

Nähdään Hakametsässä!