KOOVEElle voitto ensimmäisestä harjoitusottelustaan

KOOVEE – FPS 3-2 (2-0, 1-1, 0-1)

Tampereen KOOVEE aloitti kauden harjoitusottelunsa vahvasti ja kaatoi forssalaisen FPS:n lukemin 3-2. Heti alusta alkaen kotijoukkueen luistin liikkui terävämmin kuin vieraiden ja pelin hallinta olikin avauserässä KOOVEElla. FPS sai pari tilannetta luotua KOOVEEn maalille, mutta ei Verneri Virtasen vielä kuitenkaan tarvinnut paraatitorjuntoihin turvautua.

Kauden avausmaalin teki Aku Kinnari ja syöttöpisteet merkittiin Jere Kivimäelle sekä Ville Niemiselle. Toisen osuman puolestaan teki loistavan yksilösuorituksen esittänyt Aleksi Ojala. Tähän syöttöpisteet merkittiin Jeremi Wehmaalle ja Kalle Hällforsille. Molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen kokeilemaan ylivoimaakin, mutta kummallakaan kertaa ei tullut tulosta maalin muodossa.

Toisenkin erän KOOVEE aloitti vahvasti, kymmenisen minuuttia erittäin vahvaa kiekollista pelaamista. Tämä johti Perttu Ahon maaliin, johon syöttöpisteen annettiin Ojalalle ja Hällforsille. Maalin jälkeen tapahtui pieni vaihtovirhe ja sen seurauksena Tomi Iso-Mustajärvi joutui ottamaan estämisestä jäähyn. Tämän ylivoiman aikana FPS pääsi myös kaventamaan, kun Eetu Moberg pääsi avaamaan joukkueensa maalitilin.

Erän loppupuoli oli KOOVEElta hiukan heikompaa ja kiekkoa ei oikein saatu pidettyä omalla joukkueella. Toisen alivoimansa KOOVEE hoiteli hienosti ja varsinkin Verneri Metsänen pelasi erittäin vahvaa alivoimapeliä.

Kolmannen erän alussa FPS pääsi kaventamaan jo maalin päähän, kun ex-KOOVEEt Eemeli Mäki ja Eppu Varjamo runnoivat erän alussa kiekon ohi Virtasen. KOOVEE sai oman hyökkäyspelinsä kyllä toimimaan, mutta hiukan liikaa kiekot vielä karkailivat ratkaisevissa hetkissä eikä lisäosumia kotijoukkue päässyt enää tekemään.

FPS puolestaan sai muutaman todella vaarallisen paikan luotua ja Virtanenkin joutui jo venymään oikein kunnolla. Viimeisten kahden minuutin aikana FPS pääsi yrittämään tasoitusta jopa kahden miehen ylivoimalla, kun Elias Ruusu istui jäähyllä ja vieraat ottivat maalivahdin pois. KOOVEE kuitenkin kesti tämän ja otti ansaitun voiton.

Seuraavan kerran KOOVEE pelaa ensi viikon torstaina, kun se matkaa Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi.