KOOVEEn harjoituspelit jatkuvat Keuruulla

Harjoituskauden toisen ottelunsa KOOVEE pelaa tänään Keuruulla, jossa KeuPa HT isännöi klo 18 alkavaa ottelua. Viime viikolla KOOVEE voitti FPS:n kotonaan maalein 3-2. Maalintekijöinä olivat tuolloin Aku Kinnari, Aleksi Ojala sekä Perttu Aho.

KOOVEE pelasi ajankohtaan nähden terävästi, vaikkakaan hyvä vire ei täyttä 60 minuuttia kestänytkään. Erittäin luisteluvoimainen pelaaminen tuottaa paljon kiekonriistoja hyökkäyspäädyssä ja keskialueen ylitys omissa hyökkäyksissä tapahtuu todella terävästi.

Kokoonpanossa tapahtuu pieniä muutoksia viime peliin nähden. Torjuntavuorossa on tänään Reima-Ville Roos, joka viime kaudella debytoi loppukaudesta hienosti. Puolustajapareissa Kalle Hällfors ja Matias Hautala vaihtavat paikkoja.

Wehmas Jeremi – Hänninen Jami

Västilä Markus – Kantola Oskari

Ruusu Elias – Hällfors Kalle

Wolin Adam – Hautala Matias

Hyökkääjissä muutosta tapahtuu hiukan enemmän. Huilausvuorossa ovat Samu Markkula, Santtu Hakanen sekä Vili-Jesper Koivula. Tilalle nousevat Santeri Aalto, Tuukka Hietamäki sekä Jesse Nyppeli. Uudistetut ketjut ovat tänään:

Metsänen Verneri – Kinnari Aku – Kangasniemi Okko

Nieminen Ville – Iso-Mustajärvi Tomi – Sillanpää Santeri

Aho Perttu – Aalto Santeri – Kivimäki Jere

Ojala Aleksi – Hietamäki Tuukka – Nyppeli Jesse

KeuPa HT:lla paljon muutoksia viime kauteen

Myös KeuPa HT:lle kyseessä on kauden toinen harjoitusottelu. Ensimmäisensä he pelasivat eilen Mänttä-Vilppulassa, jossa K-Vantaa kaatui lukemin 5-4 jatkoajalla. Keuruulaisten maalit syntyivät Konsta Jääskeläisen, Niko Kivelän, Mathias Hännisen, Mikko Pertun sekä Leo Ringin toimesta.

Viime kaudella KeuPa HT sijoittui Mestiksen runkosarjassa viidenneksi, mutta putosi pudotuspeleissä heti puolivälierissä FPS:lle. Keskinäiset neljä kohtaamista menivät KOOVEEn ja KeuPa HT:n osalta tasan, kun neljässä ottelussa nähtiin ainoastaan kotivoittoja.

KeuPa HT menetti melkoisen määrän viime kauden runkopelaajiaan ja alkaa vasta nyt saamaan riveihinsä riittävän määrän pelaajia kauden läpiviemiseksi. Yhteistyöseura JYP:stä saapuivat hyökkääjät Santeri Koskela sekä Mikko Perttu. Nimekkäin oma hankita KeuPa HT:lla on Kärppien liigajoukkueesta siirtynyt puolustaja Veli-Matti Tiuraniemi.

Maalinsuulle KeuPa HT sai tamperelaislähtöisen Leevi Nikkisen JoKP:sta. Hän esiintyi Joensuussa hyvinkin edukseen ja lukeutuu Mestiksen kärkipään maalivahteihin. Hyökkäyspään nimekkäin hankinta on reilun 100 liigaottelun kokemuksella Ruotsista Suomeen palannut Niko Kivelä.

Myös valmennus on KeuPa HT:lla vaihtunut, kun uudeksi päävalmentajaksi saapui Jokereiden U20-joukkueesta Sami Ryhänen. Hänelle tämä on ensimmäinen kausi valmentaja aikuisten tasolla. Pelaajana hän pelasi 165 liigaottelua, mutta kiersi Eurooppaa pelaten peräti kahdeksan eri maan sarjassa.

Suomen Cupin vastustaja selviää viikonloppuna

Seuraava ottelu selviää vasta viikonloppuna, kun Suomen Cupin toisen kierrokset ottelut ovat päättyneet. Nyt on kuitenkin hyvä aika hankkia itselle KOOVEEn kausikortti, jonka saa kätevästi täältä: https://www.lippu.fi/artist/koovee/

Mestis alkaa KOOVEEn osalta perjantaina 23.9 vierasottelulla TUTO Hockeyta vastaan Turussa. Heti seuraavana päivänä kohdataan Hakametsässä K-Vantaa.