KOOVEEn kauden ensimmäinen harjoitusottelu torstaina – ilmainen sisäänpääsy

Tampereen KOOVEE aloittaa kauden ottelunsa tämän viikon torstaina kohtaamalla FPS:n Forssasta. Ottelu pelataan Haka 2 -hallissa klo 18.30 alkaen.

KOOVEEn joukkue on viime viikosta alkaen harjoitellut jäällä ja meno on ollut varsinkin ajankohtaan nähden erittäin hyvää. Joukkueesta löytyy vahvaa osaamista joka pelipaikalta ja mukana on niin kokeneita konkareita kuin nuoria tulevaisuuden tähtipelaajiakin.

Uusista pelaajista varsinkin keväällä Ilveksen matkassa SM-pronssia voittanut Tomi Iso-Mustajärvi on seurannan arvoinen. Lisäksi hyökkääjiltä Samu Markkula, Santtu Hakanen sekä Okko Kangasniemi on lupa odottaa tehokasta hyökkäyspeliä. Puolustukseen ulkomailta palanneet Markus Västilä ja Miro Hovinen tuovat kokemuksen lisäksi osaamista niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseen.

Viime kaudella neljänneksi yltänyt FPS on uudistunut myös melkoisesti. KOOVEEsta Forssaan siirtyivät Eppu Varjamo sekä Eemeli Mäki. Lisäksi joukkueessa on kolme ulkomaalaisvahvistusta. 18-vuotias slovakialaishyökkääjä Jakub Ruzek, 22-vuotias tshekkiläishyökkääjä Michal Kvasnica sekä 22-vuotias Tshekin ja USA:n kansalaisuuden omaava puolustaja Zack Malik.

Tervetuloa seuraamaan KOOVEEn kauden ensimmäistä peliä!