KOOVEEn kausi päättyi kotitappioon

KOOVEE – Ketterä 1 – 4 (0-0, 0-2, 1-2)

Aivan aluksi KOOVEE haluaa onnitella päävalmentaja Juuso Hahlia perheineen onnellisesta perheenlisäyksestä. Potralle pojalle KOOVEE haluaa toivottaa jääkiekon täytteisiä vuosia!

Eilen niukasti hävinnyt KOOVEE halusi tasoittaa otteluvoitot ja siirtää ratkaisun lauantaiksi Imatralle. Tavoite ei kuitenkaan toteutunut, sillä Ketterä oli tänäänkin terävämpi maalintekotilanteissa ja nappasi toisen ja ratkaisevan voiton edeten Mestiksen välieriin.

Sikäli harmittavaa, koska tämän viikon pelit ovat olleet loistavaa kiekkoviihdettä. Se intensiivisyys, mikä huokuu niin pelaajista, valmentajista kuin muistakin taustajoukoista, luo aivan erilaisen tunnelman mitä runkosarjan ottelut.

Kovatempoinen avauserä oli melkoista pelin aaltoilua päädystä toiseen, kuitenkin vailla varsinaisia maalintekomahdollisuuksia. KOOVEE pääsi kolmasti yrittämään avausmaalin tekemistä ylivoimallakin, mutta Ketterä kesti tiiviisti puolustamalla kotijoukkueen yritykset. Erän loppupuolella rangaistusten jälkeen oli imatralaisilla vahva painostushetkensä, mutta myös isäntien puolustus oli hereillä eikä antanut mahdollisuutta maalintekoon.

Toisessa erässä molemmilla joukkueilla luistin liikkui ja laidat ryskyivät, kun paremmuutta yritettiin saada selville. Molemmat maalivahdit, Kimmo Rautiainen ja Santeri Lipiäinen, esittivät mainioita torjuntoja läpi erän. Avausosuman iski Ketterän Jere-Matias Alanen, joka pienen sivuliikkeen jälkeen laukoi vieraat johtoon. Toisestakin osumasta vastasi vierasjoukkue, kun ylivoimalla Niko Ahoniemi onnistui läheltä ohittamaan Rautiaisen.

Päätöserään KOOVEE luisteli nälkäisenä ja onnistuikin lopulta yllättämään loistavasti torjuneen Sipiläisen, kun Tomi Iso-Mustajärven laukaus laidan läheltä löysi tiensä maalin perukoille. Kovasta yrityksestä huolimatta ei KOOVEE enää tasoittavaa osumaa onnistunut tekemään ja vieraat rankaisivat lopussa kahdesti tyhjään maaliin.

Näin tämä sangen erikoinen kausi päättyi KOOVEEn osalta ja Suomen Viihdyttävintä Lätkää jatketaan Tampereella vasta syksyllä.

KOOVEE kiittää kaikkia kannattajiaan sekä yhteistyökumppaneitaan tästä kaudesta. Pysykää kuulolla, sillä lähipäivinä julkaistaan ensi kauden päävalmentaja.