KOOVEEn kausikortit nyt saatavilla

Kesän odotetuin kausikortti on saapunut myyntiin! Tällä kaudella kausikortit ja pääsyliput meille toimittaa lippu.fi. Eikä maksa kausari paljoa, sillä hinta on vain 99€!

A-katsomot ovat jatkossa katsojien käytössä ja paikkanumerointi on voimassa. Nyt voit siis varata itsellesi mieluisan paikan koko kaudeksi.

Koko Tampereen KOOVEE pelaa tuttuun tapaan Mestiksen kotiottelunsa Suomen ensimmäisessä ja kauneimmassa jäähallissa eli Hakametsässä. Tämä tuhansien tarinoiden legendaarinen halli on yksi Tampereen tunnetuista maamerkeistä Näsinneulan, Särkäniemen ja Haulitornin ohella. Halli, jonka jäällä ovat kaikki suomalaiset huippukiekkoilijat pelanneet. Halli, jonka ilmapiiri on käsinkosketeltavaa. Halli, jossa sinäkin hengität jääkiekkoa.

Tämä tulevien huippukiekkoilijoiden hautomo ja korkeakoulu valmistaa nuoret pelaajat ammattilaisuuden tielle. KOOVEE antaa heille mahdollisuuden kehittyä kiekkoilijana, portit ovat sen jälkeen auki aina NHL:ää myöten. Kuka tämän kauden KOOVEE-pelureista nousee seuraavaksi tähtiin? Osta kausikortti ja tule itse seuraamaan heidän kehitystään.

Mestiksessä pelataan Suomen Viihdyttävintä Lätkää, tai kuten me tamperelaiset sanomme “viihryttävintä kiakkoo“. KOOVEElla on kasassa erittäin kilpailukykyinen joukkue, jolla joukkue on mukana kamppailtaessa Mestiksen mestaruudesta. Jäällä tulet näkemään nälkäisen ja taistelutahtoisen joukkueen, jonka pelaajat antavat kaiken itsestään irti voittaakseen vastustajansa.

Hanki nyt siis sinäkin oma kausikorttisi KOOVEEn kotiotteluihin. Ostamalla tuet seuraa ja samalla olet mahdollistamassa uusien tähtipelaajien urakehitystä. Kausikortteja on saatavana sekä perinteisenä muovikorttina että kätevänä mobiilikorttina.

KUUMA KESÄKILPAILU!!! 

Kaikkien 31.8. mennessä kausikortin ostaneiden kesken arvotaan neljä (4) Game Worn -pelipaitaa

https://www.lippu.fi/artist/koovee/

KOOVEE TULEE KOVEMPANA KUIN KOSKAAN