KOOVEEn valmennustiimi vahvistuu kokeneella Juha Juujärvellä

Menestystä janoava KOOVEE lähtee tauon jälkeen nälkäisenä seitsemänneltä sijalta kohti kärkisijoja. Joukkueen pelaajistoon on satsattu viime vuoteen nähden merkittävästi ja nyt vahvistetaan myös valmennustiimiä.

Valmennukseen liittyy joulukuussa 48-vuotta täyttävä Juha Juujärvi, jolta löytyy todella paljon kokemusta Mestiksestä sekä tamperelaisesta kiekkoilusta. Liigassa hän on toiminut apuvalmentajana aikaisemmin Ilveksessä sekä viime kaudella JYP:ssä. Päävalmentajana Juujärvi on toiminut seitsemän kautta Mestiksessä sekä kahdeksan kautta U20 SM-sarjassa. Juujärvi johti KooKoo:n Mestiksen mestariksi kaudella 2013-14.

KOOVEEn toimitusjohtaja Pekka Hemmilä kommentoi Juujärven hankintaa seuraavasti:

Juha tuo valmennusryhmäämme ja joukkueelle paljon kokemusta ja osaamista pelin joka osa-alueelle. Hänen selkeitä vahvuuksiaan ovat puolustus- ja erikoistilannepelaaminen. Nämä osa-alueet koemme tärkeänä osana kevättä kohden mentäessä.

Juujärvi itse on mielissään päästessään jälleen valmentamaan ja varsinkin Hakametsään, joka on hänelle erittäin tuttu kotiluola. Katso alla olevalta videolta, mitä mietteitä hänellä uudesta pestistään on.