KOOVEEn vieraaksi Liigaan pyrkivä K-Espoo

Kahden kotiottelun viikko alkaa todella kovalla kohtaamisella, kun ylivoimaisesti sarjaa johtava K-Espoo saapuu Hakametsään. Espoolaiset ovat voittaneet kolme edellistä keskinäistä kohtaamista, olisiko tänään vihdoin KOOVEEn vuoro kirjata voitto?

K-Espoo on jo tällä viikolla kertaalleen pelannut, kun se tiistaina kaatoi TUTO:n kotonaan 5-2. Espoolaisten maalintekijöinä olivat Oskari Lemetyinen, Perttu Iso-Kuortti, Aleksi Matinmikko, Juho Koivusaari sekä Tommi Takaveräjä. Waltteri Ignatjev torjui maalillaan 26 kertaa.

Puolustaja Atro Leppänen jatkaa hurjaa virettään. Kultakypärä päässään luutiva leppänen kirjautti tiistaina tilillee kaksi syöttöpistettä ja rikkoi näin Mestiksen puolustajien yhden kauden piste-ennätyksen, tehot tällä hetkellä huikeat 18+30.

Loukkaantumiset verottavat K-Espoon kokoonpanoa, sivussa on mm. Tommi Huhtala. HIFK:n liigajoukkueeseen yhden ottelun lainalle täksi päivää siirtyi puolestaan hyökkääjä Janne Hämäläinen.

KOOVEElla on takanaan kaksi yhden ottelun viikkoa, joten joukkue on saanut harjoitella rauhassa kevään kuumia koitoksia varten. Sarjasijoitus on tällä hetkellä 9. ja eroa niin kuudenteen kuin 11. sijaan on kymmenen pistettä.

Viime viikon ottelussa KOOVEE kaatoi TUTO:n kotonaan maalein 5-3. Tuolloin sekä Jakub Kos että Santtu Hakanen iskivät kaksi maalia mieheen ja kertaalleen juhli kultakypärä Okko Kangasniemikin tekemäänsä osumaa. Samu Pakarinen torjui maalillaan 21 kertaa.

Kiekko putoaa jäähän klo 18.30, tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!