KOOVEEn vieraaksi revanssia janoava K-Vantaa

Keskiviikkona KOOVEE teki onnistuneen matkan Vantaalle ja nappasi sieltä matkaansa täydet kolme pistettä kaataessaan isäntänä toimineen K-Vantaan. Tänään joukkueet kohtaavat toisensa Hakametsässä, joten lohipaidoilla on nopeasti mahdollisuuss revanssiin.

Sarjasijoituksissa ei ole muutoksia tapahtunut eli KOOVEE on edelleen seitsemäntenä ja K-Vantaa kolmantena. Vantaalaiset ovat kaksi pistettä perässä sarjassa toisena olevaa Ketterää, kun taas KOOVEE jahtaa viiden pisteen päässä olevaa Hermestä.

Lohipaidat ovat viime aikoina pelanneet tappioiden ja voittojen tullessa vuorotahtia. Joukkueella on ollut hiukan sairasteluita, jotka ilmeisesti alkavat olla nyt takanapäin. Keskiviikon kohtaamisessa vantaalaisten molemmat maalit iski Emil Oksanen, joka marraskuussa oli muutoinkin piste per ottelu -tahdissa.

KOOVEElta nähtiin Vantaalla ehjä 60-minuuttinen kamppailu, jota tarvitaan tänäänkin Hakametsässä. Koko ajan tehostuvan ylivoimapelin paraneminen tekee joukkueesta alati vaarallisen ja viimeistelykykyisen vastustajan. Keskiviikon maaleista vastasivat kapteeni Jeremi Wehmas kauden kahdella ensimmäisellä osumallaan sekä Oskari Kantola, Santeri Sillanpää sekä Samu Markkula.

Kokoonpanoissa ei isompia muutoksia ole, pari pelaajaa palailee sairastuvalta kokoonpanoon. Maalivahdit ovat samat kuin keskiviikkona eli Samu Pakarinen tolppien välissä ja Reima-Ville Roos luukulla.

Puolustukseen palaa pienen tauon jälkeen Markus Västilä, ja Kalle Hällfors jatkaa täten seitsemäntenä puolustajana. Hyökkäykseen puoestaan palaa Verneri Metsänen ja hänelle tilaa tekee Jesse Nyppeli.

Miltä maistuu lohisoppa tänään Hakametsässä, makealle voitolle vai kitkerälle tappiolle? Tule itse paikan päälle nauttimaan viihdyttävästä jääkiekosta ja upeasta tunnelmasta. Kiekko putoaa jäähän klo 18.30.