KOOVEEn vieraaksi saapuu K-Vantaa

Eilen Vantaalla hävinnyt KOOVEE saa tänään revanssin, kun K-Vantaa saapuu Hakametsään. KOOVEE oli ottelussa se hallitsevampi osapuoli, mutta vantaalaiset puolestaan olivat tehokkaampia viimeistelyssään.

K-Vantaa esittelee tänään myös uusimman pelaajahankintansa, kun kaksi kautta Ranskan pääsarjassa pelannut Juuso Perttilä palasi lohipaitaan. Perttilä muistetaan Mestiksen yhtenä parhaista pistemiehistä kaudelta 2017-18 nimenomaan K-Vantaan riveistä. Myös Ranskan sarjassa hän on ollut erittäin tehokas.

Eilisessä ottelussa vantaalaisten voiton takuumiehenä oli maalivahti Waltteri Ignatjew 36 torjunnallaan. maalintekijöinä onnistuivat Samu Poutanen, Oliver Tuhkanen, Oliver Kiljunen sekä Eetu Peltola.

KOOVEEn maalintekijät puolestaan Vantaalla olivat Santeri Sillanpää sekä Lassi Korpela. Maalissa torjui Kimmo Rautiainen. Kokoonpanoon saattaa pieniä muutoksia olla luvassa. Kokoonpanot tulevat näkyviin tänne: https://mestis.fi/fi/ottelut/2020-2021/valmistavat_ottelut/9912/kokoonpanot/

Huomioi muuttunut käytäntö lipunmyynnissä!

KOOVEE haluaa tehdä kaikkensa pitääkseen ottelutapahtumat turvallisina ja suojellakseen sekä pelaajia että katsojia näinä hankalina aikoina.

Siirrymme myymään kaikki ottelulippumme toistaiseksi pelkästään ennakkomyyntinä verkkopalvelustamme. Näin vältymme ylimääräisiltä ihmiskontakteilta lipunmyynnin osalta.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumissamme, mutta erityisen tärkeää on saapua otteluihin pelkästään terveenä sekä pitää turvavälit ja huolehtia käsihygieniasta.

Haluamme varmistaa sujuvan ja turvallisen ottelutapahtuman kaikille katsojillemme.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassamme. Painotamme kuitenkin myös erityisesti käsienpesun ja turvavälien tärkeyttä, sillä ne ovat tärkeimmät tavat ehkäistä koronavirustartuntoja. Lue THL:n uusi tiedote osoitteesta https://thl.fi/fi/-/thl-suosittaa-kasvomaskin-kayttoa-toisten-suojaamiseksi-kasienpesu-ja-turvavalit-ovat-tarkeimmat-keinot-ehkaista-koronatartuntoja

Turvaväleistä kannattaa huyolehtia sekä katsomoissa että käytävillä. Jätä yksi tai kaksi penkkiä väliä niin vieressä, kuin ylä-ja alapuolella istuviin katsojiin. Käytävällä sekä kahvio-että wc-jonoissa jätä metri väliä.

Liput siis ainoastaan ennakkoon verkkomyynnistä!

https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee