KOOVEEn vieraaksi saapuu tänään TUTO, maalinsuulla torjuu Ville Kolppanen

KOOVEE jatkaa Mestiksen kärjessä ja on nyt kolme ottelun voittoputkessa. Keskiviikkoillan vieraaksi luistelee toinen perinteinen seura eli TUTO Hockey.

TUTO on sarjan tasaisessa keskivaiheessa kuudentena, tai oikeastaan jaetulla nelospaikalla yhdessä tasapisteissä olevien SaPKon ja Jokipoikien kanssa. TUTO:n pelit ovat viime aikoina sujuneet hiukan alakanttiin, sillä Tampereelle he saapuvat neljän ottelun tappioputkessa. Viime viikon kolmessa ottelussaan tappio tuli Turussa KOOVEEta vastaan ja vierassa sekä IPK:lle että Hokille. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo neljästi ja KOOVEE on ne kaikki voittanut.

TUTO on sarjan paras ylivoimajoukkue ja KOOVEE puolestaan heikoin alivoimajoukkue, joten kotijoukkueen kannattaa pysytellä poissa jäähyaitiosta. Varsinkin turkulaisten kultakypärä Lassi Vanhatalo on vaarallinen ylivoimapelaaja, sillä 14 maalistaan hän on peräti kuusi iskenyt ylivoimalla. TUTO:n maalilla torjuu tuttuun tapaan Conrad Mölder.

KOOVEElla on menossa vahva kausi, sillä kymmeneen viimeiseen otteluun löytyy peräti seitsemän voittoa, jolla Mestiksen kärkipaikka pysyy Dynamon hallussa. Ketterä on kahden ja IPK neljän pisteen päässä, mutta toki vähemmän otteluita pelanneina. Viime viikolla KOOVEE pelasi kahdesti ja molemmissa otteluissa ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta. Voitot Turussa TUTO:sta ja kotona Peliitoista toivat näin ollen neljä pistettä.

KOOVEEN maalilla nähdään tänään ensimmäistä kertaa KOOVEEn paidassa Ville Kolppanen. Kokenut veskari omaa Liigan lisäksi kokemusta niin Ruotsin SHL:stä kuin KHL:stäkin ja Mestistäkin hän on aikoinaan ehtinyt 12 peliä pelata. KOOVEEn tehoketjuna on viime peleissä häärinyt vitja Roby Järventie – Janne Seppänen – Jere Helenius, joka onkin tehnyt tuhojaan joka ottelussa. Aamun treenien perusteella voidaan odottaa tulosta myös ketjulta Kasper Simontaival – Otto Mäkinen – Miika Heikkilä, sillä siihen tapaan pojat piirtelivät fläppitauluun kuvioitaan.

Katso alla olevalta videolta kultakypärä Seppäsen mietteet ennen aamujäitä:

Ottelu alkaa klo 18.30 ja D-kulmauksessa jälleen molempien joukkueiden valmennusta paikalla kertomassa kuulumisia klo 18. Saavu siis paikalle hyvissä ajoin!