KOOVEE:n viikon ainoa ottelu pelataan lauantaina Imatralla

KOOVEE on tällä hetkellä Mestiksen tasaisessa kärjessä ainoastaan pisteen jäljessä KeuPa HT:sta. Paluuta sarjakärkeen päästään yrittämään lauantaina, kun joukkue matkaa Imatralle Ketterän vieraaksi.

Ketterä on tasapisteissä KOOVEE:n kanssa, mutta on myös pelannut kaksi ottelua KOOVEE:ta vähemmän. Ketterä on myös ainoa joukkue, joka ei ole varsinaisella peliajalla tappiota kärsinyt. Itseasiassa heidän viimeisin tappionsa varsinaisen peliajan puitteissa on nimenomaan KOOVEE:lle kärsitty Suomen cupin ottelu. Mestiksessä ainoa tappio on toistaiseksi Jokipojille jatkoajalle hävitty ottelu. Ketterä käy tänään perjantaina Turussa pelaamassa TUTO:a vastaan, joten vierasottelu kera pitkän bussimatkan saattaa painaa heidän jaloissaan lauantaina.

18-vuotias hyökkääjä Matias Mäntykivi on tämän viikonlopun SaiPasta lainalla ja tuo lisää leveyttä Ketterän hyökkäyskalustoon. Hyökkääjä on ollut U20-maajoukkueen mukana ja varattiin viime kesänä NHL-seura Boston Bruinsiin. Myös toinen nuori U20- ja NHL-varattu pelaaja palaa Ketterän riveihin, kun puolustaja Santeri Airola palaa kehiin. Airola aloitti kauden myös SaiPassa, mutta hakee nyt pienen loukkaantumisen jälkeen vauhtia Mestiksesstä.

KOOVEE lähtee siis hyvin levänneenä Imatralle ja ainakin viikon harjoituksissa meno on ollut kovaa. Hyvällä ilmeellä harjoitellut joukkue suorastaan janoaa päästä pelaamaan, joten odotettavissa on vauhdikas ja hyvätasoinen ottelu kahden kovan joukkueen välillä.

Viime viikonlopun Itä-Suomen kiertueella KOOVEE:n tehokkain pelaaja oli Anton Ollikainen, joka keräsi neljä tehopistettä. KOOVEE:n vahvuutena on ehdottomasti leveä materiaali, joka mahdollistaa tehokkaan neljän hyökkäysketjun käyttämisen. Mikäli joukkue pystyy pitämään kovaa tempoa yllä koko pelin ajan, niin isännillä tulee olemaan tiukat paikat.

Ottelu alkaa lauantaina klo 17.00 ja on kätevästi katsottavissa Ruutu Urheilun kautta.

Kotiottelut jatkuvat keskiviikkona 30.10. Hakametsässä, kun tämän hetken sarjakärki KeuPa HT saapuu vierailulle. Liput tuohon otteluun kannattaa hankkia etukäteen täältä: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-keupa-ht-2019-1

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE tuolooin kotivoittoon!

Katso alla olevalta videolta tuoreimman vahvistuksen Joona Tolvasen mietteet: