KOOVEEn viikon ainoa ottelu pelataan tänään Turussa

KOOVEE pelaa tällä viikolla ainoastaan yhden ottelun ja senkin vieraskaukalossa. Joukkue matkustaa tänään Turkuun, josse se kohtaa jo kuudetta kertaa tämän kauden aikana TUTO Hockeyn.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta tasapisteissä sijoilta neljä ja viisi, mutta kuntopuntarin perusteella käyrät kulkevat eri suuntiin. TUTO on kerännyt 11 edellisestä ottelustaan vähintään pisteen ja noistakin peräti seitsemän on voitettuja otteluita. KOOVEE on puolestaan viimeksi päässyt pisteille lähes kuukausi sitten ja takana on nyt kuuden ottelun mittainen pisteetön putki.

Viime viikoloppuna TUTO hävisi jatkoajalla IPK:lle, mutta voitti Hokin. Molemmat pelit pelattiin vieraskaukaloissa. Turkulaisten tehomiehinä ovat hääränneet tamperelaislähtöiset Lassi Vanhatalo sekä Niko Ahoniemi. Mielenkiintoiset uudet kasvot ovat HIFK:n junioreista saapuva puolustaja Jasper Rannisto sekä Mestisdebyyttinsä tekevä venäläispuolustaja Dmitri Megalinsky. KHL:ssä yli 450 peliä pudotuspelit mukaan lukien pelannut Megalinsky on isokokoinen pakkijärkäle, joka tuo mukanaan fyysisyyttä peliin.

KOOVEE on voittanut kaikki viisi edellistä keskinäistä kohtaamista ja hakee tänään täysiosumaa hyvin valmistautuneena. Kamppailu kotiedusta pudotuspeleihin on kova ja tasaisessa taistossa on mukana useampikin joukkue. Sijoilla 2-6 olevat joukkueet mahtuvat kolmen pisteen sisään toisistaan, joten sijoitukset muuttuvat kierroksittain. KOOVEE hävisi lauantaina SaPKolle 5-2 ja tuolloin maaliverkkoa heiluttivat Anton Ollikainen sekä Otto Heikkilä. Saksasta palannut Eero Savilahti on pelannut erittäin vahvasti ja häneen kohdistuu tänäänkin paljon odotuksia.