KOOVEEn voittoputki vieraissa jatkuu – Ketterä antautui kotikentällään

Ketterä – KOOVEE 2-4 (0-0,2-2,0-4)

KOOVEE lähti Imatralle hakemaan jatkoa kolmen vierasvoiton putkelleen. Ketterä on viime vuosina ollut hankala vastustaja KOOVEElle ja varsinkin kotikentällään vaikea voitettava. KOOVEE oli kuitenkin tänään parempi ja nappasi kauden neljännen vierasvoittonsa.

Erä 1:

Melko tasaväkisessä erässä ei maaleilla juhlittu, vaikka ylivoimiakin nähtiin kolme kappaletta. KOOVEElla oli näistä kaksi ja Ketterällä yksi. Isännät aloittivat tuttuun tapaansa erittäin kovalla sykkeellä ja liikkeellä, mutta KOOVEE kesti rynnistyksen hyvin. Verneri Virtaselle merkittiin erässä kahdeksan torjuntaa, kun virkaveli Santeri Lipiäiselle niitä riitti ainoastaan viisi.

Erä 2:

Toinen erä alkoi erittäin räväkästi. KOOVEE pääsi ensimmäisessä vaihdossa kokeilemaan Lipiäisen refleksejä, jotka kuitenkin olivat kunnossa. Vastahyökkäyksestään puolestaan Ketterä iski ottelun avausmaalin, kun Patrik Juhola onnistui ujuttamaan kiekon Virtasen suojuksien alta maaliin.

KOOVEE pelasi erittäin hyvää kiekkoa koko toisen erän, ja palkinto näki päivänvalon hiukan erän puolen välin jälkeen. Kalle Hällforsin ja Samu Markkulan esityöstä Tomi Purmola iski kaivatun tasoituksen. Johto-osuma syntyi heti perään, kun Ondrej Kos taisteli kiekon päädyssä ja syötti maalin eteen Niko Lahtiselle. Tuollaisesta paikasta Lahtinen ei erehdy, ja vei nytkin joukkueensa johtoon.

Tauolle kuitenkin siirryttiin tasatilanteessa, kun Ketterän ukrainalaispuolustaja Artem Hrebenykin siniviivalaukaus yllätti pahassa maskissa olleen Virtasen. Torjunnat toisessa erässä olivat nyt toisinpäin, Lipiäisellä kymmenen ja Virtasella kahdeksan.

Erä 3:

Hyvätempoinen kolmas erä oli armotonta taistelua, joka varmasti oli katsojienkin mieleen. Paitsi kotiyleisölle maalien osalta, sillä niistä vastasi KOOVEE. Johto-osuma syntyi upean vastahyökkäyksen päätteeksi. Lahtiselta kiekko Janne Seppäselle, jolta millintarkka syöttö keskikaistalta maalille luistelevalle Ondrej Kosille, joka ohjasi kiekon maaliin tehden kauden toisen osumansa.

Ketterä aloitti vimmatun kirin, mutta KOOVEEn puolustus kesti. Viimeisellä minuutilla iski maestro Seppänen kiekon vielä tyhjään maaliin ja sinetöi näin KOOVEEn kauden neljännen vierasvoiton. Markkula yritti vielä samaa, mutta hänen laukauksensa osui ainoastaan tolppaan.

Ensi viikolla kaksi kotipeliä

Vielä ilman kotivoittoa oleva KOOVEE pääsee sitä tulevalla viikolla kahdestikin yrittämään. Keskiviikkona vastustajaksi saapuu FPS ja perjantaina puolestaan RoKi. Molemmat ottelut alkavat klo 18.30 ja paikkana tietenkin legendaarinen Hakametsän jäähalli. Hanki lippusi ennakkoon -> https://www.lippu.fi/artist/koovee/ ja saavu kannustamaan KOOVEE kotivoittoihin!