Kotiavaukseen ilmainen sisäänpääsy

KOOVEE hemmottelee kannattajiaan heti kauden alussa ja tarjoaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn lauantaiseen kotiavaukseen K-Vantaata vastaan. Ottelu alkaa klo 17, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Hallin ovet sekä ravintolat palveluineen aukeavat jo klo 16. Otteluliput eivät maksa mitään, mutta lippu.fi-palvelun kautta lunastettaessa käsittelymaksu on 1,50€/tilaus.

Hakametsässä on tehty tälle kaudelle pieniä muutoksia. Katsojat ovat pelkästään A-puolen katsomoissa ja paikat ovat myöskin merkityt. Ravintolamaailma on kokenut isomman kehitysharppauksen, kun kioskien lisäksi ovensa avaavat Kukko Baari sekä pub Wanha Mestari 68. Kukko Baarin yhteydessä on myös anniskelukatsomo, mitä olikin toivottu. Kioskeista löytyy toinen yleisön suosikki, Lihajalosteen höyrymakkara. KOOVEE haluaa kuunnella kannattajiensa toiveita, joten palautetta ja toiveita saa esittää.

Hakametsän hallista tehdään yhä enemmän KOOVEEn näköistä, perinteitä toki kunnioittaen. Värimaailma muuttuu punakeltaiseksi, hallin mainokset niin jäällä kuin muuallakin on tarkkaan harkittu. Ennen ottelua nähdään näyttävä valoshow, joten omalle paikalleen kannattaa hankkiutua hyvissä ajoin.

KOOVEEn joukkue on erittäin kilpailukykyinen ja siltä odotetaan tuloksia heti kauden alusta alkaen. Ykkösketju on todennäköisesti Mestiksen kovin, Samu Markkula – Santtu Hakanen – Okko Kangasniemi ovat osoittaneet harjoituskaudella omaavansa todella vahvaa potentiaalia kamppailla pistepörssin kärkisijoista. Erittäin tärkeä paluumuuttaja Tomi Iso-Mustajärvi on tärkeä palanen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Puolustukseen on hankittu sekä kiekollista osaamista että vahvaa puolustuspelaamista. Liigassakin viime kaudella piipahtanut Jeremi Wehmas omaa sarjan kauneimman ja tyylikkäimmän luistelutekniikan ja johtaa joukkuetta C-kirjain rinnassaan. Markus Västilän paluu ulkomailta Tampereelle lisää ylivoimapelaamiseen rutkasti vaarallisuutta.

Oman lisänsä tuovat myös yhteistyöseura Ilveksen pelaajat, joista viime kausillakin olemme saaneet nauttia. Muistissa on vielä hyvin niin Roby Järventien kuin Jani Nymanin erinomaiset kaudet KOOVEEn mukana. Roby aloittaa toisen kauden rapakon takana, jonne mielii myös kesällä varattu Jani. Jani saatetaan nähdä tälläkin kaudella KOOVEEn mukana.

Mestiksessä pelataan Suomen Viihdyttävintä Lätkää ja KOOVEE pelaa Kaupungin Komeinta Kiakkoa. Tule siis lauantaina katsomaan ystävien kera, sillä KOOVEE ON NYT KOVEMPI KUIN KOSKAAN!