Kotiavauksessa vastassa K-Vantaa – ilmaiseksi sisään uudistuneeseen Hakametsään

KOOVEE on uudistanut Hakametsän ilmettä sekä varsinkin ravintolamaailmaa. Katsojat palaavat jälleen A-puolelle ja istumapaikat on numeroitu. Ravintomaailma on uudistunut, kun Kukko Baarin yhteydessä on anniskelukatsomo ja pub Wanha Mestari 68 palvelee myös janoisia katsojia.

Kentällä taisteleva joukkue on vahvistunut melkoisesti ja lukeutuu yhdeksi Mestiksen kärkijoukkueeksi. Varsinkin hyökkäysosaamista joukkueesta löytyy todella runsaasti, joten varmasti pelaaminen on hyvinkin yleisöystävällistä.

Vastustajaksi saapuva K-Vantaa voitti eilen oman kotiavauksensa niukasti maalein 6-5. Maalintekokilpailussa vantaalaiset iskivät vuorotahtiin osumia KeuPa HT:n kanssa, mutta tappiolla ei kotijoukkue missään vaiheessa ollut.

K-Vantaan pisterohmuna hääri Tomi Purmola, joka saalisti tehot 2+2. Myös Erkka Seppälä oli pelipäällä 1+2 tehoillaan. Muut lohipaitojen maalit iskivät Tomi Palo, Jaakko Kuusisto sekä Roope Elimäki. Maalissa K-Vantaalla oli Samuli Tervo, jolle torjuntoja kertyi 36.

Viiden ottelun kuntopuntari näyttää K-Vantaalle kahta voittoa, kahta tappiota sekä yhtä harvinaista tasapeliä. Tasuri syntyi Suomen Cupin ottelussa. Viime kaudesta neljästä keskinäisestä kohtaamisesta KOOVEE voitti kolme. Kymmenestä edellisestä kohtaamisesta on KOOVEE puolestaan napsinut voiton kuudesti.

Myös KOOVEE otti avauspelisään voiton yhden maalin erolla. Hiukan kaksijakoisessa ottelussa KOOVEE oli välillä selvästi kuskin paikalla, mutta ajoittain myös melkoisessa mankelissa omassa päädyssään. Joukkueen uhrautuva puolustaminen yhdessä Samu Pakarisen huipputorjuntojen kanssa auttoivat täyden pistepotin keräämisessä.

Maalintekijöinä Turussa olivat ylivoimaosumillaan Samu Markkula ja Santeri Sillanpää, tasaviisikoin onnistui puolestaan Joona Korhonen. Kukaan pelaajista ei yhtä pistettä enempää saanut, mutta pisteille pääsi kuitenkin yhdeksän eri pelaajaa.

KOOVEEn kuntopuntari näyttää neljää voittoa ja yhtä tappiota. Kauden toistaiseksi ainoa tappio tuli voittomaalikilpailussa IPK:lle Suomen Cupin kohtaamisessa.

Maalissa tänään eiliseen tapaan Pakarinen ja luukulla Verneri Virtanen.

Puolustuksessa tapahtuu yksi muutos, kun Santeri Airola saapuu Ilveksestä ja Matias Hautala siirtyy seitsemänneksi puolustajaksi. Parit muutoin samat kuin eilen eli:

18 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

49 Västilä Markus – 7 Kantola Oskari

36 Ruusu Elias -5 Airola Santeri

12 Hautala Matias

Hyökkäyspäässä nelosketjussa tapahtuu muutoksia, kun Perttu Aho nousee kokoonpanoon. Huilivuoro puolestaan on tänään Santeri Aallolla sekä Vili-Jesper Koivulalla. Ketjut siis tänään:

15 Markkula Samu – 27 Hakanen Santtu – 26 Kangasniemi Okko

28 Metsänen Verneri – Iso-Mustajärvi Tomi – 72 Sillanpää Santeri

19 Kos Jakub – 52 Bau Samu – 14 Korhonen Joona

8 Nieminen Ville – 16 Aho Perttu – 21 Kivimäki Jere

Ottelu käynnistyy klo 17 näyttävällä valoshowlla ja hallin ovet sekä ravintolat avaavat jo klo 16. Kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle ja istumapaikka kannattaa varata etukäteen https://www.lippu.fi/artist/koovee/koovee-runkosarja-2022-2023-3229127/ osoitteesta.

Otteluun on vapaa pääsy, joten KOOVEE toivottaa teidät kaikki erittäin tervetulleiksi tänään Hakametsään. Mikäli et kuitenkaan pääse paikalle, niin ottelun näkee suorana ja asiantuntevasti selostettuna C More-palvelun kautta.