Kuuma kamppailu Hakametsässä – TUTO haastaa KOOVEEn

KOOVEEn viikon ainoa ottelu pelataan tänään Hakametsässä, jonne vieraaksi saapuu rakas vihollinen TUTO Hockey Turusta. Asetelmat ovat kutkuttavan mielenkiintoiset, joukkueet ovat sijoilla 9. ja 10. KOOVEEn ollessa pisteen verran edellä.

TUTO lähtee otteluun neljän ottelun pisteputkessa, edellisessä pelissään perjantaina he kaatoivat vahvavireisen IPK:n. Sitä ennen turkulaiset nappasivat pisteen vieraissa sekä Hokilta että Hermekseltä voitettuaan Kiekko-Pojat kotonaan.

Kultakypärä keikkuu Roope Rannan (9+26) päässä, häntä kirittävät Robin Colomban (9+19) ja Jesper Larinmaa (4+23). Maalivahdeista Emil Vuorio (89,37%) on kantanut päävastuun ja Julius Pohjanoksa (90,79%) on häntä tarvittaessa tuurannut mainiosti.

Erikoistilannepelaamisessa TUTO on ollut niukasti KOOVEEta terävämpi ylivoimalla, onnistumisprosentit 19,72% ja 18,58% oikeuttavat sijoihin 9. ja 12. Alivoimalla on puolestaan KOOVEE aavistuksen verran parempi prosentein 78,95%-78,40%, joilla joukkueet ovat 7. ja 8. parhaimmat jäähyntappajat.

KOOVEE lähtee otteluun kotitappio allaan, kun Hermes viime lauantaina onnistui murskaavan toisen erän tehoillaan hakemaan täydet pisteet Hakametsästä. Sitä ennen oli KOOVEElla mukavasti voitot alla sekä Peliitoista että FPS:sta.

Sisäisen pistepörssin kärkikolmikko on edelleen ykkösketjun Okko Kangasniemi (5+26) – Samu Markkula (12+18) – Santtu Hakanen (9+18) hallussa. Hurjaan vireeseen noussut puolustaja Santeri Airola (8+10) on kuitenkin viime peleissä ollut joukkueen pisterohmu. Maalivahdeista Samu Pakarinen (91,38%) on pelannut eniten. Häntä ovat tuuranneet sekä Verneri Virtanen (87,61%) että Reima-Ville Roos (88,71%).

Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu käynnistyy Hakametsässä klo 18.30. Saavu paikalle hyvissä ajoin nauttimaan hallin lukuisista ravintolapalveluista, jotka aukeavat jo tuntia ennen ottelua. Liput saa tietenkin ennakkoon hankittua: https://www.lippu.fi/artist/koovee/