Lauantaitanssit tänään Turussa

KOOVEEn kolmen ottelun viikko saa päätöksensä tänään Turussa, kun TUTO Hockey isännöi jännittävää Mestis-ottelua. Eilen K-Vantaan voittanut turkulaisjoukkue hamuaa nousua kuuden sakkiin ja on vain pisteen päässä tavoitteestaan.

TUTO lähtee otteluun kahden voiton putkessa kun viime viikolla kaatoivat myös K-Espoon. Parhaillaan Liiga-lisenssiä hakeva seura on siis todella kovassa vireessä.

Reilu kaksi viikkoa takaperin TUTO vieraili Hakametsässä, josta saivat matkaansa yhden pisteen KOOVEEn voittaessa voittolaukauksien jälkeen 4-3. KOOVEEn maalintekijöinä olivat Vili Kukkola, Janne Seppänen sekä Samuli Vainionpää. Voittolaukauksissa KOOVEElta onnistuivat puolestaan Jere Kivimäki, Tomi Purmola ja Santtu Hakanen, turkulaisten kaikki kolme yritystä Patrik Hamrla torjui tyylikkään rauhallisesti.

Suomen Turussa kiekko putoaa jäähän klo 17, jolloin kannattaa olla joko paikan päällä Rajupaja Areenalla tai kotona vastaanottimen ääressä. Ensi viikolla saadaankin Hakametsässä nauttia Mestiksen viihdyttävistä otteluista kahdesti, kun K-Vantaa saapuu vierailulle torstaina ja Kiekko-Pojat lauantaina.