Loppuviikosta pelataan – Peliitat kohdataan kotona ja FPS vieraissa

Lauantaina kirvelevän tappion voittomaalikilpailussa RoKi:lle kärsinyt KOOVEE janoaa voittoja. Raskaan viime viikon jälkeen on muutama kevyempi päivä ennen loppuviikon kohtaamisia.

Perjantaina Hakametsään saapuu 12. oleva Heinolan Peliitat, joka halajaa päästä mukaan pudotuspeleihin. Eroa heinolalaisilla on tällä hetkellä viisi pistettä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Hokkiin.

Lauantaina on vuorossa vierasreissu, mutta nyt ei tarvitse Forssaa kauemmaksi lähteä. Myös FPS löytyy sarjataulukon hänniltä, heidän sijoituksensa on 13 ja eroa Peliittoihin on neljä pistettä. Viimeisenä oleva HK Zemgale on puolestaan forssalaisia perässä kuusi pistettä, mutta myös neljä ottelua vähemmän pelanneena.

KOOVEEn sarjasijoitus on pysynyt kahdeksantena, vaikka alkuvuosi onkin ollut pisteiden suhteen nihkeä. Eroa kuudentena olevaan, viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan, on neljä pistettä.

Jokainen joukkue siis kaipaa armottomasti pisteitä ja luvassa on jälleen kihkeät taistot niin Hakametsässä kuin Forssassakin. Kotipeliin kannattaa ostaa lippuennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/ ja lauantaina puolestaan ajella Forssaan kannustamaan KOOVEE voittoihin.