Maalintekovoimaa KOOVEEn riveihin napapiiriltä

24-vuotias Riihimäellä kiekko-oppinsa saanut laitahyökkääjä Niko Lahtinen vahvistaa KOOVEEn hyökkäyskalustoa ensi kaudella.

Kuusi kautta HPK:n junioreissa luistellut Lahtinen oli vahvassa roolissa LeKi:ssä kahden kauden ajan. Viime kesänä hän oli lähellä napata liigapaikan HPK:n riveistä, mutta karsiutui aivan viime hetkillä joukkuesta. Lopulta hän solmi sopimuksen RoKi:n kanssa ja olikin joukkueen paras maalintekijä 20 osumallaan.

Nyt Lahtinen palaa takaisin Pirkanmaalle ja tuo ratkaisukykyä lisää KOOVEEn riveihin. Luisteluvoimainen ja hyvän laukauksen omaava nuorukainen tähyää yhä urallaan eteenpäin, joten KOOVEE saa hänestä motivoituneen ja kehityshaluisen vahvistuksen.

Lahtinen on paitsi loistava maalintekijä, niin myös “kevään pelaaja”. Hän on aina pudotuspeleissä pystynyt nostamaan panostaan, mikä on joukkuepelaajalle erinomainen ominaisuus.

Nyt viimeistään kannattaa hankkia KOOVEEn kausikortti, sillä ihan pian ne pelitkin alkavat. Kausarithan saat hankittua https://www.seat4.me/kausikortti/koovee/koovee-mestis-kausikortti