Mestis-kiekkoa tänään Hakametsässä, KOOVEEn vieraaksi saapuu K-Vantaa

Lähes kahden viikon tauon jälkeen jatkuvat KOOVEEn pelit Mestiksessä. Hakametsässä on luvassa varmasti tiukka ja jänniittävä ottelu, kun aina vaarallinen K-Vantaa saapuu vierailulle.

Vantaalaisille ainakin tauko osui hyvään saumaan, sillä joukkue oli ajautunut peräti seitsemän ottelun mittaiseen tappioputkeen. Tauolla vantaalaiset ovat pureutuneet ongelmakohtiinsa ja tulevat takuulla nälkäisinä ja voitontahtoisina Tampereelle. Sarjataulukossa sijalle 11 pudonnut K-Vantaa kuuluu kuitenkin materialiltaan Mestiksen kärkipään joukkueisiin.

Lohipaitojen pistepörssin kärjessä ovat Erkka Seppälä (3+10) sekä Juuso Perttilä (3+9) ja maalipörssin kärjestä puolestaan löytyy Oliver Kiljunen (5+4). Hyökkäyksestä kannattaa nosta esille myös KOOVEE-paidasta tutut Julius Valtonen (2+8) sekä Juho Jokiharju (3+2). Puolustajista on erittäin tehokkaasti pelannut Nuutti Viitasalo (3+8) ja maalivahdeista Samuel Jukuri on kantanut ykköstorjujan viittaa ansiokkaasti.

KOOVEE lähti myös tauolle tappio niskassaan, sillä kahden voiton jälkeen joukkue jäi nollille K-Espoon vieraana. Muutoin KOOVEEn syksyä voidaan pitää oikein hyvänä, sillä pistekeskiarvolla 2,00 joukkue on sarjataulukossa kolmantena, edellään ainoastaan IPK sekä K-Espoo.

Niko Lahtinen (8+10) johtaa koko Mestiksen pistepörssiä ja Liam Finlay (4+10) löytyy sijalta 10. Väliin mahtuu sijalle neljä Joona Koppanen (6+11), joka kuitenkin ainakin toistaiseksi on Ilveksen mukana pelaamassa Liigaa. Puolustajista ehdottomasti maininnan arvoinen pelaaja on hiljattain joukkueeseen liittynyt Matias Haaranen (1+5), joka on upeasti piste per peli -tahdissa. Maalinsuulla Mestiksessä tällä kaudella eniten pelannut Kimmo Rautiainen on ollut erittäin luotettava ja antanut joukkueelle mahdollisuuden kamppailla voitosta joka ilta. Uutena pelaajana tänään jäällä nähdään Ilveksen U20-joukkueesta siirtynyt taitava ja tyylikäs sentteri Santeri Kananen, jonka otteita kannattaa seurata heti normaalia tarkemmalla silmällä.

Kimmo Rautianen on ollut muurina KOOVEEn maalilla

KOOVEE on käyttänyt taukonsa toisaalta kovaan harjoitteluun, mutta antanut myös normaalia enemmän lepoa ja palautusmisaikaa rankoista harjoituksista. Päävalmentaja Juuso Hahl lähtee luottavaisin mielin takaisin peleihin.

“Harjoittelimme vähän kovemmin, mitä normaalina peliviikkoina, mutta huolehdimme samalla myös levosta ja palautumisesta. Hyvä paketti meillä oli tauon aikana. Hiukan pelaajistoa verottaa ihan normaali syysflunssa sekä pari taisteluvammaa, mutta kokonaisuutena tilanne on ihan hyvä. Santeri (Kananen) on pelannut hyvän kauden Ilveksen nuorissa ja noussut siellä hyvin esiin. Nyt saa palkkioksi mahdollisuuden näyttää osaamisensa miesten peleissä ja auttaa meitä sentteriosastolla. Tarkoitus on saada jälleen se syksylläkin toiminut voittamisen kaava toimimaan eli jämäkkää ja hyvin hyvin rytmitettyä viisikkopeliä lähdemme pelaamaan. Myös erikoistilanteet täytyy saada plussan puolelle, niitä tarvitaan voittamiseen. KOOVEE on tänään yhtenäinen, kiekollinen sekä taisteleva joukkue!”

KOOVEE – K-Vantaa tänään Hakametsän jäähallissa klo 18.30 alkaen.

Liput ennakkoon joko Kekkosentien Nesteeltä tai täältä:  https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-k-vantaa-2020-2

Edellytämme katsojilta seuraavaa:
 
KASVOMASKIN KÄYTTÖ
MUISTA TURVAVÄLI 1-2 METRIÄ
HUOMIOTHAN TURVAVÄLIN MYÖS KATSOMOSSA ISTUESSASI
ÄLÄ SAAVU SAIRAANA HALLILLE
SUOSITTELEMME KORONAVILKUN KÄYTTÖÄ