Mestisavaus tänään – KOOVEEn vieraaksi TUTO Hockey

Tänään se vihdoin alkaa!

Onhan kauden avausta jo odotettukin ja nyt se lopulta pyörähtää käyntiin. Poikkeuksellisesti kausi aloitetaan pelaamaalla pelkästään oman välisarjalohkon joukkueita vastaan peräti kuudesti. KOOVEEn lisäksi lohkossa pelaavat tänään vastaan tuleva TUTO, K-Vantaa sekä molemmat sarjanousijat FPS ja K-Espoo.

KOOVEE lähtee alkavaan kauteen jälleen mielenkiintoisella joukkueella. Uusita tulokkaista varsinkin kanadalaiset Liam Finlay ja Colton Kerfoot herättävät suurta mielenkiintoa, kuten myös NHL-seura Boston Bruinsin organisaatiosta lainassa oleva Joona Koppanen. Myös Niko Lahtinen, Santeri Sillanpää sekä Lauri Huhdanpää kuuluvat sarjan eliittihyökkääjiin, joten ainakin hyökkäyspelin suhteen voidaan odotaa tehokasta KOOVEEta.

Puolustuspään nimekkäimmät uudet pelaajat ovat Jeremi Wehmas sekä Olli-Petteri Viinikainen, jotka tuovat osaamista kentän molempiin päätyihin. Myös maalivahti Kimmo Rautiainen lukeutuu sarjan kärkivahtien joukkoon, joten ei oman päädyn pelaamisessakaan pitäisi olla ongelmia.

Vastustaja TUTO on myös muuttunut viime kaudesta jonkin verran. Hyökkääjä Matias Lehtonen palaa Tapparasta Turkuun ja on varmasti kova vahvistus heidän hyökkäykselleen. Nuorelta Jonne Jantuselta on lupa odottaa todellista läpimurtokautta. Puolustuksessa katseet kannattaa siirtää tamperelaislähtöiseen Valtteri Ilomäkeen, joka on monipuolinen ja motivoitunut puolustaja. Maalinsuulle turkulaisilla on laittaa Waltteri Urpolahti, joka onkin melkoinen yllätysveto. Urpolahdella ei vielä ole kokemuksia miesten peleistä muuta kuin luukkuvahdin tontila katsottuna. Joukkueen ykköstorjujaksi kaavailtu Tapparan lainavahti Kari Piiroinen ei ainakaan tänään ole mukana kokoonpanossa.

KOOVEEn harjoitusottelut eivät sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kenraaliharjoitus Keuruulla päättyi kuitenkin 3-5 voittoon. TUTO ehti pelata ainoastaan kahdesti ennen sarjan alkua, voittaen sarjanousija FPS:n molemmilla kerroilla. Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa kuudesti, KOOVEEn napatessa näistä viidesti voiton.

Kooveen naisten edustusjoukkue on hallissa esittelemässä toimintaansa. Käy tutustumassa ja kyselemässä kuulumiset!

Yleinen ohjeistus tapahtumaan tulijalle: 

  • Älä tule tapahtumaan jos olet sairas tai sinulla on oireita koronaviruksesta. 
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. 
  • Yski nenäliinaan tai hihaan. 
  • Vältä lähikontakteja.
  • Pidä 1-2 m etäisyys muihin.
  • Lataa Koronavilkku
  • Osta pääsylippu tapahtumaan etukäteen.
  • Sisäänkäynti A/C-kulmauksesta, A-katsomo avoinna yleisölle

KOOVEE – TUTO Hockey torstaina klo 18.30 Hakametsän jäähallissa. Osta liput sarja-avaukseen ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-tuto-hockey-2020-1

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!