Musta toinen erä koitui KOOVEEn kohtaloksi

KOOVEE   –   K-Vantaa   0 -5 (0-0, 0-5, 0-0)

Avauserä oli maaliton ja kooveen ylivoima tehotonta

Eilen Vantaalla toisensa kohdanneet joukkueet lähtivät tänään heti vauhdikkaasti haastamaan toisiaan. Luisteluvauhti olikin erän parasta antia, sillä muutoin peli ei oikein viihdyttäviä elementtejä tarjonnut. Vantaalaisten voimakas karvauspeli aiheutti KOOVEElle vaikeuksia saada hyökkäyksiään liikkeelle, mutta eivät saaneet myöskään omaa peliään kulkemaan toivotulla tavalla. KOOVEE pääsi neljästi yrittämään ylivoimallakin maalintekoa, mutta edes kunnollista pyöritystä ei isäntäjoukkue saanut aikaiseksi. Maalivahtien torjunnat erässä olivat KOOVEEn Kimmo Rautiaiselle viisi ja K-Vantaan Samuel Jukurille kahdeksan.

Aleksi Tiala ja Niko Lahtinen tarkkana aloituksessa
Toisen erän haluaa kaikki kooveelaiset unohtaa…

Erä alkoi KOOVEElta hyvin, mutta K-Vantaa pääsi hiukan vahingossakin iskemään ottelun avausmaalin. Alle minuutti tästä, niin kiekko oli uudestaan KOOVEEn maalissa. Isäntien yritys kaventaa peliä kuihtui kuitenkin jäähyilyyn. Kolmesti KOOVEEn pelaaja komennettiin jäähylle ja joka kerta vantaalaiset iskivät myös maalin. Näin toiselle erätauolle mentiin todella tylyissä 0-5 lukemissa. Torjunnat kuvastavat hyvin erän tapahtumia, sillä Rautiainen torjui peräti 14 kertaa kun virkaveli Jukuri joutui ainoastaan kolmesti torjuntatöihin.

Toisessa erässä oltiin ottavana osapuolena monin tavoin
Kolmanteen erään löytyi yritystä, muttei tehoja

KOOVEE tuli kolmanteen erään ärsytettynä ja pelasikin illan parhaan eränsä. Se sai luotua ihan hyviä maalintekopaikkojakin, mutta kiekkoa ei kuitenkaan kertaakaan saatu Jukurin taakse. Myös vantaalaisilla oli omat paikkansa lisämaalien tekemiseen, mutta myös Rautiainen torjui vahvasti ja piti oman maaliinsa päätöserässä puhtaana. Päätöslukemiksi jäivät K-Vantaan toisessa erässä iskemät 0-5 lukemat. Päätöserän torjunnat Jukuri yhdeksän ja Rautiainen 12.