Neljä jatkosopimusta lisää – ensi viikolla uusien pelaajien julkistukset

Menestyvän joukkueen pelaajarungosta täytyy löytyä uusien hankintojen lisäksi riittävä määrä jatkumoa edelliskaudesta. Alkavalle kaudelle KOOVEElla onkin peräti 12 pelaajaa viime kauden rosterista jatkamassa. Tämä antaa valmennukselle erittäin hyvän pohjan rakentaa uusien vahvistusten myötä iskukykyisen joukkueen. Joukkueessa jatkavat myös:

VERNERI METSÄNEN

“Verkku” on 21-vuotias laitahyökkääjä, joka debytoi Mestiksessä viime kaudella. Hyppy junioreista miesten sarjaan tapahtui sulavasti ja kauden edetessä Verkkukin paransi peliään. Helpottava ensimmäinen maali hoitui jo tulokaskaudella, nyt onkin jo lupa odottaa paljon enemmän.

Verkku on ylöjärveläisen Uplakersin kasvatti, joka pelasi Ilveksessä juniorivuotensa. Kaukalossa, kuin sen ulkopuolellakin, duunariosaston parhaimmistoa oleva Verkku on nöyrä joukkuepelaaja, jolta löytyy osaamista molempiin pelisuuntiin. Kuuluu joukkueen hiljaisiin pelaajiin, jotka näyttävät tärkeytensä enemmänkin kaukalon sisäpuolella.

 

PERTTU AHO

“Pera” on 22-vuotias sentteri, jolle alkava kausi on toinen KOOVEEssa, toki kävi jo toissa kauden lopulla viiden ottelun verran haistelemassa Mestiksen ilmapiiriä. Raipemaiseen tapaan hakee vetopaikassakin mahdollisuutta syöttää, ja usein siinä myös onnistuu. Vahva ja monikäyttöinen jässikkä, joka oli viime kaudellakin Mestiksen parhaita alivoimapelaajia.

Pera tulee kiekkoperheestä ja on tottunut olemaan hallilla jo todella pienestä pitäen. Ilveksen junioriputken läpikäynyt luistelukoulusta lähtien ja on nyt kehittämässä itseään Mestiksestä kohti korkeampia kiekkosarjoja. Todella vahva ja älykäs kahdensuunnan sentteri, jonka kaksinkamppailuvoima ja kiekonriistokyky ovat loistoluokkaa.

 

ADAM WOLIN

“Wolle” on 20-vuotias puolustaja, jolle viime kausi oli ensimmäinen miesten tasolla. Sopeutui heti fyysisempään jääkiekkoon ja toi KOOVEEn puolustukseen osaamista sekä puolustus-että hyökkäyspeliin. Saattoi vahvalla isteluottamuksellaan aiheuttaa valmennukselle välillä harmaita hiuksia, mutta ainakin osoitti uskaltavansa pelata. Vahva kaksinkamppailupelaaja, joka jakelee jykeviä taklauksia.

Jouluaattona syntynyt Wolle on Hämeenlinnasta kotoisin ja HPK:ssa kiekkoilunsa aloittanut. Siirtyi B-juniori-ikäisenä KOOVEEseen ja on siitä lähtien seurassa ollutkin. Wolle on pelaaja, joka laittaa päätykiekot ennemmin suoraan vastustajan maaliin, kuin tylsästi päätyyn. Iloinen ja sosiaalinen veijari, jonka pelaamista on miellyttävä seurata.

 

JAMI HÄNNINEN

“Händi” on 21-vuotias puolustaja, joka kesken viime kauden siirtyi Ketterästä KOOVEEseen. Isokokoinen rightin pakki, jonka vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa. Rauhallinen pelaaja, jonka avauksista KOOVEE usein saa aikaan vaarallisia hyökkäyksiä. Omaa kiekollista taitoa, mutta pitää sen liian usein piilossa peleissä.

Helsingissä ja Jokereissa kiekko-oppinsa saanu Händi aloitti Mestis-uransa Imatralta, jossa voitti heti debyyttikaudellaan mestaruudenkin. Pelannut yhteensä 79 Mestiksen ottelua, pudotus-ja karsintapelit mukaanlukien, mutta avausmaali odotuttaa vielä itseään. Händi kuuluu myös osastoon “ei tehrä tästä nyt mitään numeroo”. Erittäin sympaattinen nuorimies, jolla on aina hymy huulilla.