Otteluennakko kauden avausotteluun

Mestikseen noussut KOOVEE aloittaa kautensa tänään LeKiä vastaan. Kauteen, kuten tähänkin otteluun, KOOVEE lähtee altavastaajana, mutta nälkäisenä sekä yllätysvalmiina. Joukkueet kohtasivst toisensa elokuussa peräti kolmesti. Nuo kaikki ottelut päättyivät LeKin voittoon. Joukkueet kohtaavat toisensa peräti 6 kertaa runkosarjassa, joista avauskierroksella nähdään siis ensimmäinen.

KOOVEElla on erittäin nuorekas, mutta samalla todella potentiaalisista sekä eteenpäin pyrkivistä pelaajista koottu joukkue. Hyökkääjistä useampikin on vasta nyt saamassa kunnollisen näyttöpaikan ja mikäli he saavat potentiaalistaan kaiken irti, ei joukkueella ole isompaa tarvetta lähteä lisäpelaajia etsimään. Testillä oleva venäläissentteri Mark Rozanov on harjoitusten perusteella hyvä hyökkäyspään pelaaja, jolta sopii odottaa tehoja. Samoin Alex Hukki on esittänyt harjoituskaudella hyviä otteita ja tullee olemaan tärkeässä roolissa. Kokenut Kim Strömberg tuo paitsi kokemusta, niin myös vahvaa kahden suunnan pelaamista.

Puolustuksessa katseet kääntyy Erno Hopposen suuntaan. Hänelle on tarjolla johtavan puolustajan rooli ja hänellä onkin valmiuksia nousta sarjan kärkipelaajien joukkoon. Maalivahtipeli KOOVEElla onkin hyvällä mallilla, sillä kaksikko Tomi Risteli-Lassi Yrjölä ovat osoittaneensa olevansa todellisia kiekkomuureja.

LeKi lähtee otteluun siis ennakkosuosikkina, varsinkin kun se vahvisti hyökkäystään vielä Niclas Luceniuksella. Tämä viime kauden pisterohmu on todella vaarallinen hyökkäyspäädyssä, varsinkin pelipäällä ollessaan. Saukkojen hyökkäyskalusto on selvästi KOOVEEta kokenempaa, mutta puolustuksen sekä varsinkin maalivahtien osalta puntit ovat tasan tai jopa isäntien eduksi.

Kokoonpanot illan otteluun: 

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamerosters/index.php?gameid=3531&season=

Ottelu pelataan Hakametsän hallissa ja kiekko putoaa jäähän klo 18.30.

Tervetuloa antamaan hyvä Mestis-aloitus KOOVEElle sekä nauttimaan tamperelaisesta jääkiekosta!