Pelaajajulkistukset jatkuvat – kapteeni Wehmas jatkaa KOOVEEssa

Tänään jatketaan pelaajasopimusten julkistamista ja edelleen mennään jatkajat edellä. Säästellään uudet pelaajat viimeiseksi.

JEREMI WEHMAS

“Jerkku” on 23-vuotias puolustaja, joka viime kaudella kantoi C-kirjainta rinnassaan. Toisen kauden kooveelainen teki viime kaudella piste-ennätyksensä ja pelasi Liigassa neljä ottelua Ilveksen paidassa. Liigassa Jerkku myös teki yhden todella hienon maalin. Kehityskäyrä tällä puolustajalla on edelleen ylöspäin, hänet tullaan varmasti näkemään jatkossa enemmänkin Mestistä korkeammilla sarjatasoilla.

Oman kaupungin poikia Jerkkukin on, Tapparan juniorikoulun läpikäynyt. Yhden TUTO:ssa vietyten kauden jälkeen hän palasi Tampereelle ja tällä kertaa KOOVEEn riveihin. Todella sulavan luistelun omaava Jerkku on joukkuepelaaja viimeisen päälle. Kapteenin rooli on hänelle tullut tutuksi jo juniorivuosinaan, mikä kertoo hänen asenteestaan sekä johtajan ominaisuuksistaan.

 

KALLE HÄLLFORS

“Hälli” puolestaan on 21-vuotias puolustaja, joka tuo jykevyyttä KOOVEEn puolustuslinjoille. Hän siirtyi Ilvesksen U20-joukkueesta viime kaudella KOOVEEseen. Paransi peliään kauden aikana kuin se kuuluisa sika juoksuaan, ja varmasti tulee sitä tälläkin kaudella jatkamaan. Isokokoinen, hyvin liikkuva pakki, jolta löytyy kiekollista osaamista.

Ilveksen kasvatti, joka juniorivuotensa pelasi pääsääntöisesti vuotta vanhempien parissa. Kaukalon ulkopuolella hänestä saattaa saada jäyhän suomalaisen miehen kuvan, mutta kaukalossa hän on kaikkensa joukkueen eteen antava taistelija.

 

AKU KINNARI

“Aksu” on 23-vuotias sentteri, jolla on takanaan hiukan rikkonainen kausi. Aloitti kauden IPK:ssa, josta siirto KOOVEEseen, sitä edellinen kausi vierähti K-Vantaan riveissä. Todella taitava väkkärä, jonka pelaamisesta tulee vääjäämättömästi mieleen Henrik Haapala. Todellinen taitosentteri, jonka syötöt löytävät ketjukavereiden lavat pienistä ja ahtaistakin tiloista.

Kangasalalla syntynyt LeKi:n kasvatti, joka läpikävi myös Tapparan juniorikoulun. Aksulta on lupa odottaa todellista läpimurtokautta tällä kaudella. Tyypillinen tamperelainen sentteri, ei tee itsestään numeroa. Tehot tulevat puhumaan puolestaan.

 

REIMA-VILLE ROOS

“Remu” on 20-vuotias omista junioreista kovalla työllä noussut maalivahti. Pelasi jo viime kauden lopulla 4 ottelua, ja oli niissä vakuuttava. Seuraa Verneri Virtasen jalanjälkiä U20-luottoveskarista kohti Mestiksen parhaimmistoa.

Kangasalan Kisa-Eaglesin kasvatti, joka siirtyi ensin Ilvekseen ja sielä KOOVEEseen. Huollon sanoin “Remu on fiksu ja filmaattinen kaveri, kaikin puolin mukava ihminen”. Muodostaa Virtasen kanssa todella toimivan duon. Toistaiseksi isolle yleisölle tuntematon, mutta ei kauaa.

 

Nyt on 8 pelaajaa julkaistu ja 12 on vielä jäljellä. Kaikki myös KOOVEEn omia sopimuspelaajia. Pysykää kuulolla, lisää julkistuksia on vielä tulossa!