Pelaajauutisia sekä ennakko illan peliin

Pelaajauutisia

Tampereen KOOVEE ja Lassi Korpela ovat sopineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Korpela pelasi jo viime kaudella KOOVEE:n riveissä Ilveksen lainapelaajana kuten nyt alkusyksynkin. Yritteliäs ja taitava nuorukainen vakuutti valmennusjohdon ja vahvistaa KOOVEE:ta kauden loppuun asti.

Try-outilla ollut KOOVEE:n A-nuorissa hurjia tehoja iskenyt Valtteri Mäkiviinikka puolestaan ei saanut sopimusta loppukaudelle. Hän siirtyy Suomi-sarjan Pyry Hockeyn riveihin Nokialle.

Samalla KOOVEE tiedottaa, että myös maalivahti Tomi Risteli siirtyy Pyryyn 14.12. asti kestävällä lainasopimuksella.

 

Tule ajoissa hallille, kuulet valmentajien ennakkotunnelmat

Molempien joukkueiden valmentajat saapuvat kertomaan ennakkotunnelmista hallin D-kulmaukseen klo 16.30. Myös katsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Pääsyliput kannattaa hankkia ennakkoon Seat 4 Me:n kautta: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-sapko-2019-2

 

KOOVEE kohtaa aina vahvan SaPKon

Vahvasti eilen kauden aloittanut KOOVEE saa tänään vieraakseen Mestiksen kestomenestyjä SaPKon. Myös SaPKo avasi kautensa voitolla, kukistettuaan Peliitat kotonaan jatkoajalla. Pässipaitojen tehomiehenä oli eilen Matias Lainio,joka saalisti tehot 1+1. Vierailta muita kiinnostavia pelaajia ovat viime kaudella KOOVEE:ssa vahvasti esiintynyt Juuso Walli, Ilveksen riveissä hyökännyt Toni Henttonen, norjalaisvahvistus Even Myreng-Kjellesvik sekä taitava Tatu Vihavainen. Myös vaihtoaitioon kannattaa siirtää katseet, sillä päävalmentaja Pasi Räsänen on värikäs ja räiskyvä persoona.

KOOVEE pelasi eilen varsinkin hyökkäyssuuntaan tehokasta ja energistä peliä. Kaksikko Elias ElomaaSamuli Vainionpää iskivät kaksi maalia mieheen ja erottuivat selkeimmin hyvin pelanneesta isäntäjoukkueesta. Eilen maalilla pelannut Eetu Mäkiniemi otti muutaman todella tärkeän ja hienon kopin, vieden vastustajien hyökkääjiltä mahdollisuuden tuoda joukkueensa paremmin peliin mukaan. Todennäköisesti tänäänkin nähdään kahden hyvän joukkueen välinen mittelö, jota kannattaa ilman muuta tulla paikan päälle seuraamaan.

Kiekko tippuu jäähän tänään Hakametsän jäähallissa klo 17.00. Muista tulla paikalle hyvissä ajoin, niin ehdit kuunnella klo 16.30 D-kulmauksessa kummankin joukkueen valmentajien ennakkotunnelmat.