Pelit jatkuvat tänään, KOOVEE matkaa Tikkurilaan K-Vantaan vieraaksi

Mestis pyörähtää jälleen käyntiin kuuden ottelun voimin. Sarjan kärjessä oleva KOOVEE kohtaa jo kolmannen kerran joulukuussa K-Vantaan, tällä kertaa vieraskentällä. Molemmilla joukkueilla on kolmen ottelun putki päällä, KOOVEElla se on voittojen putki, kun taas vantaalaisilla kyseessä on tappioputki. Miten pieni tauko vaikuttaa voimasuhteisiin, se jää nähtävksi illan otteluun.

K-Vantaalla takanaan siis kolme tappiota, kaikki vieraskentiltä. Viimeisin voitto heillä on kotiottelustaan KOOVEEta vastaan 11.12. Vantaalaisten kausi on ollut melko alavireinen ja selvästi alle odotusten. Se on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kuusi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella. Lohipaitojen tehokkain pelaaja on ollut Harri Kainulainen, joka ennen joulua iski 1+1 -tehot Hakametsässäkin.

KOOVEEn kolmen ottelun voittoputki on puolestaan peräisin vahvasta pelaamisesta kotikaukalossa. Edellinen tappio on nimenomaan tuo vieraissa kärsitty tappio K-Vantaalle. Vaikka KOOVEE on viime aikoina pelejä voittanutkin, on sillä jokaisessa ottelussa ollut heikkoja hetkiä. Joukkue on kuitenkin osoittanut henkisen vahvuutensa nousemalla tappioasemista johtoon ja pitämällä johtoasemansa vastustajan hakiessa vimmatusti tasoitusta. KOOVEEn tehokkain pelaaja Janne Seppänen saattaa olla tänään kokoonpanosta poissa ja auttamassa Ilvestä liigakaukaloissa. Samaa taitaa tehdä kapteeni Mikko Pukka Tapparan paidassa. Tämä on hyvä osoitus siitä, että yhteistyö liigaseurojen kanssa hyödyttää molempia osapuolia. KOOVEE puolestaan saa nuoria ja lupaavia pelaajia liigaseuroista omaan kokoonpanoonsa.

Hienosti pelannut Eero Savilahti siirtyy puolestaan Saksaan, toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Heilbronner Falkenin riveihin. Hänellä on sopimuksessaan neljän viikon koeaika, joten ainakin niin kauan hän on poissa KOOVEEn riveistä.

Ottelu alkaa tänään klo 17 Tikkurilan jäähallissa. Samat joukkueet kohtaavat toisensa jo huomenna sunnuntaina Hakametsässä, samoin klo 17 alkavassa ottelussa. Tervetuloa kannustamaa Tampereen KOOVEE silloin kotivoittoon!