Perhepeliin vieraaksi KeuPa HT

KOOVEEn kolmen ottelun viikko päättyy tänään Perheliikuntakeskus Hipan tarjoamaan perhepeliin, johon vastustajaksi luistelee KeuPa HT Keuruulta.

Myös KeuPa:lle ottelu on viikon kolmas, ja KOOVEEn tavoin pelasivat eilen. TUTO onnistui Keuruulla voittamaan voittolaukausten jälkeen, joten ylitöiksi molemmilla joukkueilla eilen meni. Keskiviikkona KeuPa haki täyden pistepotin Peliitoilta.

Sarjataulukon perusteella tänään nähdään todella tasainen kamppailu, joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla seitsemän ja kahdeksan. Eroa kuudenteen sijaan ja suoraan pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä. Tämän päivän voittajalla on vielä hyvät mahdollisuudet nousta viivan yläpuolelle.

Joukkueita yhdistää myös erittäin tehokkaat ykkösketjut. Mestiksen pistepörssiä johtava Mikko Perttu (21+39) ja maalipörssin ykkösnimi Juuso Heikkilä (25+23) saavat loistavaa taustatukea lähes 20 ottelua vähemmän pelanneelta Rasmus Heljangolta (14+20).

Kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat päättyneet KOOVEEn voittoihin. Keuruulla molemmat pelit päättyivät 3-4 ja Hakametsässä voitto kirjattiin vasta jatkoajalla maalein 6-5. Näissä kolmessa ottelussa kovimmat tehot ovat keränneet KeuPa:lta Perttu 2+4 ja KOOVEElta nyt jo SaiPa:aan siirtynyt Santeri Airola 3+2.

Ottelu alkaa klo 17 ja ovet ravintolamaailmoineen klo 16. Myös koko perheelle ja varsinkin pienimmille kannattajille on Perheliikuntakeskus Hippa järjestänyt ohjelmaa ja tapahtumia hallin käytäville. Tervetuloa koko perheellä viihtymään!