Perjantai-illan huumaa Hakametsässä – Peliitat saapuu haastamaan KOOVEEn

Alkuviikon intensiivisesti harjoitellut KOOVEE pääsee tänään mittaamaan iskukykyään Heinolan Peliittoja vastaan. Kamppailut pääsystä pudotuspeleihin sekä karsintojen välttämisestä käyvät kuumana, joten molemmille joukkueille kolme pistettä tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

Peliittojen sarjasijoitus on vasta 12. ja eroa takana olevaan FPS:iin on neljä pistettä. Pudotuspelipaikkakaan ei ole kuin viiden pisteen päässä, mutta sitä himoitsee myös 11. oleva KeuPa HT.

Torstaina Peliitat hävisivät kotonaan Ketterälle peräti 0-7, joten nälkäinen joukkue KOOVEEta vastaan on tulossa. Peliittojen viime aikaiset pelit ovat olleet voittoja ja tappiota vuorotahtiin, joten KOOVEE haluaa ainakin tämän kaavan rikkoa.

Heinolalaisten tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Niklas Virtanen (15+6), Juuso Arola (7+13) sekä Konsta Jaakola (5+14). Maalivahdeista Riku Räihä (88.75%) on pelannut kymmenen ottelua enemmän kuin Eetu Uotinen (88.93%).

Tämän kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista on pelattu Heinolassa ja siellä molemmat ovat kertaalleen voittaneet. KOOVEE voitti ensimmäisen voittomaalikilpailun jälkeen 5-6 ja jälkimmäisessä puolestaan Peliitat oli 5-2 parempi. Viime kaudella joukkueet kohtasivat peräti kuudesti, KOOVEEn voittaessa näistä kaksi.

KOOVEElle tämäniltainen ottelu on viikon ensimmäinen. Viime viikon kolmesta ottelusta joukkue sai napattua ainoastaan yhden pisteen, kun RoKi oli parempi voittomaalikilpailussa. Tappiot tulivat Hermekselle sekä K-Espoolle.

KOOVEEn murheenkryyni on ollut viimeistelyn tehottomuus. Joukkue on tehnyt kolmanneksi vähiten maaleja Mestiksessä. Tänään saatetaan nähdä vähämaalinen ottelu, sillä Peliitat on sarjan toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue.

Vai olisiko tänään se kuuluisa päivä, jolloin ketsuppipullon korkki aukeaa ja maalihanat alkaa suoltaa osumia oikein olan takaa? Saavu siis sinäkin Hakametsään kannustamaan KOOVEE kohti kevään kuumia pudotuspelejä. Ottelu alkaa tuttuun ja turvalliseen tapaan klo 18.30.