Pohjois-Amerikasta tehokas vahvistus KOOVEEn hyökkäykseen

KOOVEE vahvistaa hyökkäystään 23-vuotiaalla amerikkalaishyökkääjä Liam Finlaylla. Neljä viimeisintä kauttaan Denverin yliopistojoukkueessa pelannut Finlay on kuulunut joukkueensa tehokkaimpiin pelaajiin. Denverin joukkue on viime vuosina menestynyt NCAA:ssa hyvin ja kertaalleen on Finlaykin voittanut sarjan mestaruuden. Hänen joukkuetovereinaan ovat pelanneet mm. viime kaudella Florida Panthersin NHL-joukkueessakin esiintynyt Henrik Borgström  sekä Jokereista lähtöisin oleva lahjakas Jaakko Heikkinen.

Finlay on tottunut iskemään tärkeitä maaleja

Päävalmentaja Juuso Hahl on toiveikas Finlayn otteista KOOVEEssa.

Liam on taitava, erinomainen luistelija ja hänellä on hyvä pelikäsitys. Hän on esittänyt vakuuttavia otteita NCAA-sarjassa useamman vuoden ajan. Mikäli sopeutuminen miesten peleihin ja tamperelaisiin kuvioihin sujuu ongelmitta, on häneltä lupa odottaa hyvää tulosta.

Finlay on saanut kiitosta myös esiintymisestään kaukalon ulkopuolella. Hän ottaa hyvin vastaan niin median kuin kannattajien lähestymiset. Hänestä käytetään usein adjektiivejä positiivinen, iloinen, hymyilevä, kanssaihmiset huomioiva.

Viime kesänä hänet kutsuttiin Vancouver Canucksin nuorten pelaajien kehitysleirille, yhdessä mm. Tapparan Toni Utusen kanssa.

Finlayn tarkemmat uratilastot näet helposti Eliteprospectsin sivulta:  https://www.eliteprospects.com/player/202405/liam-finlay

Oikealta laukova Finlay on lahjakas hyökkääjä, jolta löytyy niin pelintekijän kuin maalintekijänkin ominaisuudet

KOOVEE aloittaa harjoitusottelut torstaina 13.8. klo 18.30. Vastaan luistelee tuttu vastustaja takavuosilta, Mestikseen noussut FPS.

Mestis puolestaan alkaa KOOVEEn osalta torstaina 24.9. ottelulla toista perinteistä joukkuetta eli TUTO Hockeyta vastaan.

Hanki kausikorttisi ajoissa täältä: https://www.seat4.me/kausikortti/koovee/koovee-mestis-kausikortti