Pudotuspelit alkavat – KOOVEE tänään Kiekko-Vantaan vieraaksi

KOOVEE kohtaa pudotuspelien villi kortti -kierroksella K-Vantaan. Sarja alkaa tänään Vantaalla ja keskiviikkona pelataan Hakametsässä. Jatkoon pääsee kahdella voitolla. Mikäli kolmas ottelu tarvitaan, pelataan se torstaina jälleen Vantaalla.

Kilpakumppanit päätyivät runkosarjassa lopulta tasapisteisiin kahdeksanneksi ja yhdeksänneksi, vantaalaiset paremman maalisuhteen ansiosta nappasivat kotiedun. Molemmat paransivat sijoitustaan viime kaudesta, jolloin K-Vantaa oli kymmenes ja KOOVEE 14.

Kumpikin joukkue pelasi viime viikolla kolme ottelua, ottaen yhden voiton ja häviten kaksi. Vantaalaiset voittivat IPK:n ja hävisivät KeuPa:lle ja Kiekko-Pojille. KOOVEE puolestaan nappasi voiton TUTO:sta, mutta hävisi IPK:lle ja Hermekselle. Kauden keskinäiset otteluvoitot menivät tasan 2-2, joten tasainen taistelu jatkopaikasta näiden kahden joukkueen välille on muodostumassa.

K-Vantaa kuitenkin lähtee sarjaan hienoisena suosikkina, sillä KOOVEE painii kokoonpano-ongelmien kanssa. Vantaalaiset saivat runkosarjan lopulla vahvistuksia Liigasta, Lukosta Thomas Grönlund ja HIFK:sta Otto Salin sekä Kasper Halttunen. KOOVEE toki sai myös Emil Järventien ja Joona Korhosen, mutta samalla tärkeitä hyökkääjiä on edelleen sairastuvalla.

Kokoonpanossa ei isoja muutoksia lauantaiseen ole. Miro Hovinen palaa Korhosen lisäksi kokoonpanoon ja Reima-Ville Roos tolppien väliin.

Kiekko putoaa jäähän Tikkurila Areenalla klo 18.30. Ottelu tulee tuttuun ja turvalliseen tapaan suorana ja asiantuntevasti selostettuna kotisohville C More -palvelun kautta.