Raskaan viikon heikko päätös

KOOVEEn härkäviikko tai tylyn lopun, kun KeuPa HT oli 1-3 luvuin parempi Hakametsässä. Ottelu oli KOOVEElle jo kolmas peli neljään päivään, eikä joukkue ollut enää parhaassa iskussaan hallitsevaa mestaria vastaan.

Avauserässä vieraat olivat selvästi isäntiään liukkaammalla luistimella liikkeellä. Vaikka KOOVEEn  Jesper-Juhani Ilvessuo onnistuikin avausmaalin tekemään, niin KeuPa oli se joka peliä hallitsi. Vieraiden todella aktiivinen liikkuminen varsinkin hyökkäysalueellaan tuotti KOOVEElle vaikeuksia. Vielä kun joukkueelta nähtiin lukuisia harhasyöttöjä, niin ei mikään ihme, että torjunnat olivat niinkin selvät kuin Tomi Ristelin 10 torjuntaa Paavo Hölsän 3 vastaan.

Toiseen erään odotettiin tervämpää KOOVEEta, mutta KeuPa oli edelleen hallitsevampi osapuoli. Vaikka KOOVEEkin sai tilanteita luotua, oli vierasjoukkue se joka onnistui maalinteossa. KOOVEEn pelaamisesta puuttui se viimeinen terävyys ja huolimattomuus kiekon kanssa vaikeutti hyökkäyspelaamista. 

KOOVEE oli aikaisemmissa peleissään onnistunut nousemaan jopa kolmen maalin tappiosta tasoihin, joten kotiyleisön odotukset olivat korkealla päätöserään lähtiessä. Missään vaiheessa ei kotijoukkue kuitenkaan saanut varsinaista kirivaihdetta päälle, vaikka ylivoimaakin pääsivät yrittämään. Erän lopulla KOOVEE pääsi pitkään pelaamaan jopa 6-4 ylivoimaa, mutta lähimpänä maalintekoa oli silloinkin vierasjoukkue.

Päävalmentaja Juha Pajuoja oli luonnollisesti pettynyt joukkueensa suoritukseen: “Varsinkin kamppailupelaaminen oli meiltä heikkoa. Puolustuspäässä annettiin vastustajalle aivan liikaa aikaa ja tilaa, siihen on tultava parannus. Ei me tietenkään missään vaiheessa ole luultukaan, että Mestiksessä pääsee helpolla. Pelien koveneminen, pelimäärien lisääntyminen viikkotasolla, kaikki se on meille vielä opettelua. Nyt nollataan tämä viikko ja seuraavaa koitosta kohti!”

KOOVEEn pisteet ja torjunnat:

Jesper-Juhani Ilvessuo 1+0=1

Kristian Tikka 0+1=1

Ville Saloranta 0+1=1

Tomi Risteli 38 torjuntaa

Ensi viikolla KOOVEElla jälleen kolmen ottelun härkäviikko. Keskiviikkona kotona TUTO, perjantaina Imatralle Ketterän vieraaksi ja lauantaina kotona Hermes.

Tervetuloa kotiotteluihin kannustamaan KOOVEE voittoon!