RoKi kiusasi KOOVEEta Hakametsässä, voitto kuitenkin irtosi jälleen

koovee   –   roki   2 – 1 (0-1, 1-0, 1-0)

Ottelun avauserä ei todellakaan näyttänyt siltä, että Mestiksen kärkijoukkue isännöisi sarjan jumboa. KOOVEE ei oikein missään vaiheessa saanut omaa peliään kulkemaan, kun taas RoKi pelasi erittäin vauhdikkaasti sekä työteliäästi. Edes ylivoimalla KOOVEE ei saanut kunnollista vetopaikkaa rakennettua, vaikka saikin pyöritettyä peliä vastustajan alueella. Erän puolenvälin paikkeilla RoKi pääsi vastaiskuun, jonka seurauksena Kasper Elo pääsi yllättämään Eetu Mäkiniemen tarkalla etukulmalaukauksellaan ja vei vieraat johtoon. Rovaniemeläiset tekivät todella paljon töitä ja heidän aktiivinen luistelunsa teki KOOVEEn hyökkäyksiin lähdöistä vaikeaa.

Toiseen erään pystyi KOOVEE parantamaan peliään ja kiekko vierailikin useaan otteeseen RoKi:n päädyssä. Maalia saatiin kuitenkin odotella aina erän 14. minuutille saakka. Tuolloin Roby Järventie pääsi iskemään ylivoimalla kauden 18. osumansa. Erä oli erittäin tasainen ja tilanteita oli useampikin molemmilla maaleilla. Lisämaaleja erässä ei kuitenkaan nähty, joten toiselle tauolle siirryttiin 1-1 tasatilanteessa.

Kolmannessa erässä KOOVEE oli joutunut pukemaan työhaalarit päälle ja puristamaan itsestään tehoja irti enemmän. RoKi ei kuitenkaan suostunut myymään nahkaansa helpolla. Se sai luotua vaarallisia tekopaikkoja useita ja ainoastaan Mäkiniemen loistotorjunnat estivät pistepotin lähtemisen Rovaniemelle. Kolmisen minuuttia ennen erän päätöstä osoitti KOOVEE tehokkuutensa. Erik Ahopelto pelasi vahvasti hyökkäysalueella, siirsi kiekon Jesper-Juhani Ilvessuolle, joka lähti kiertämään maalia. Hän kuitenkin syötti maalin kulmalle jääneelle Juho Jokiharjulle, joka laukoi KOOVEElle voitto-osuman. Vieraiden yritys tasoitttaa ilman maalivahtia ei tuottanut tulosta, näin KOOVEE nappasi jo kahdeksannen perättäisen voittonsa ja kasvatti sarjajohtonsa kymmeneen pisteeseen.

KOOVEElla on seuraavaksi vuorossa kolme vieraspeliä ja seuraavan kerran Hakametsässä pelataan lauantaina 8.2. Tuolloin vieraaksi saapuu Kokkolan Hermes.

Tervetuloa silloinkin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!