Runkosarjan päätösottelussa panoksena kotietu pudotuspeleihin

Tänään Hakametsässä päätetään Mestiksen runkosarja näyttävästi. Iisalmen kaupunki tuo tullessaan monenmoista ohjelmaa,on tanssityttöjä, livebändi, kilapiluja sekä sinkkujen tapahtuma. Silti kaukalossakin riittää panosta, varsinkin KOOVEElle.

IPK on jo varmistanut itselleen runkosarjan kakkostilan ja jännittääkin tänään sitä, tuleeko heille puolivälierissä vastaan TUTO Hockey vai KeuPa HT. Ottelussa ovat myös vastakkain Mestiksen kaksi eniten maaleja tehnyttä joukkuetta. KOOVEElla on kasassa nyt 193 tehtyä maalia, kun IPK:lla tuo määrä on 191.

Iisalmelaiset lähtevät otteluun tappio niskassaan. Lauantaina Hermes onnistui voittolaukauskilpailussa nappaamaan voiton IPK:sta. Tuon ottelun seurauksena kärsii hyökkääjä Henri Knuutinen yhden ottelun pelikieltonsa tämän illan kamppailussa. Viimeiseen kymmeneen otteluun on IPK ottanut kuusi voittoa, joten joukkue on melko mukavassa vireessä pudotuspeleihin lähdettäessä.

IPK:n paras pistemies on konkaripelaaja Ilkka Pikkarainen, joka on 45 otteluun iskenyt tehot 16 + 29. Ville Sippala puolestaan on tehnyt iisalmelaisille eniten maaleja, joita on kertynyt toistaiseksi 17. Myös puolustuksesta IPK:lta löytyy tehomies, sillä Saku Kinnunen on saalistanut tehot 10+26. Maalivahdeista kaksi kolmasossa peleistä on torjunut Henri Kiviaho, jota on erinomaisesti tuurannut Tuomas Tolonen.

KOOVEE on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, kaksi pistettä tänään Rovaniemellä pelaavaa SaPKo:a perässä. Pieni mahdollisuus olisi siis kivuta sija ylöspäin ja ottaa kotietu juurikin savonlinnalaisia vastaan. Pienet mahdollisuudet KOOVEElla on nousta jopa kolmanneksi, mutta se vaatisi lisäksi Jokipoikien häviämistä tänään Imatralla Ketterälle. Tuolloin vastustajaksi saapuisi joko TUTO Hockey tai KeuPa HT.

Myös KOOVEE lähtee otteluun tappiopelin jälkeen. KeuPa HT katsaisi orastaneen voittoputken lauantaina ja näin KOOVEEn saldo kymmenen ottelun kuntopuntarissa sisältää ainoastaan kaksi voittoa. Keskinäisissä otteluissa IPK johtaa tällä hetkellä voitoin 2-1, kun tällä kaudella kaikki kolme kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin.

KOOVEEn sisäisen pistepörssin kamppailu käy kuumana. Edellisen pelin huilaamaan joutunut Janne Seppänen johtaa pisteen erolla Otto Mäkistä. Seppäsen pelaaminen vielä tänäänkin on epävarmaa, tilannetta tarkistellaan aamupäivän aikana. Seppänen johtaa myös seuran maalintekijätilastoa yhdessä Roby Järventien kanssa. Molemmilla on kasassa 20 osumaa. Tänään nähdään myös Mestiksen kaksi tehokkainta puolustajaa,kun toisena oleva IPK:n Kinnunen koittaa päästäohi kaksi pistettä edellä olevasta Jimi Kurosesta. Taika-Jimin 10+28 tehot on aika mahtava saalis puolustajalle.

Mutta, hallille kannattaa saapua jo hyvissä ajoin,sillä ohjelmaa on luvassa runsaasti. Hallin ovet aukeavat jo klo 16.30, jolloin pääsee tutustumaan jo monenlaisiin esittelypisteissin, jotkaIisalmen kaupunki on rakentanut hallin käytäville. On mahdollisuus voittaa palkintoja Onnenpyörässä tai tarkkuusammunnassa, kuunnella livemusiikkia Kätfishin soittaessa katsojat hyvään tunnelmaan, nauttia IPK Dance Teamin upeasta esityksestä sekä osallistua LoveByIisalmi-treffitapahtumaan. Paikalla on runsaasti sinkkuja niin Iisalmen kuin Tampereenkin alueilta.

Hallilla paljon oheisohjelmaa,saavu ajoissa paikalle!

Mikäli KOOVEE saalistaa itselleen kotiedun, niin ensimmäinen pudotuspeli Hakametsässä pelataan lauantaina klo 17.00. Mikäli taas joudutaan aloittamaan vieraissa, niin siinä tapauksessa kotipelit alkavat maanantaina klo 18.30.

HUOM: Kausikortit eivät enää käy pudotuspeleissä, mutta lippujen hintoihin ei myöskään tule korotuksia. Tervetuloa siis kannustamaan KOOVEE kotivoittoihin niin tänään kuin pudotuspeleissäkin!