Runkosarjan päätösviikolla kolme kovaa kohtaamista

Vähiin käy ennen kuin loppuu, nimittäin runkosarjan ottelut. Syyskuun lopulla alkanut runkosarja päättyy tämän viikon lauantaina, jonka jälkeen heti maanantaina alkaakin jo villi kortti -kierroksen ottelut.

KOOVEE pelaa tällä viikolla kolmasti, keskiviikkona Hakametsään saapuu IPK, perjantaina pyörähdetään Turussa TUTO:n vieraana ja vielä lauantaina isännöidään Hermestä.

KOOVEEn pelit jatkuvat villi kortti -kierroksella, mutta vastustaja on vielä ratkeamatta. Myös kotietu noihin otteluihin on tavoittelemisen arvoinen asia. KOOVEE on nyt yhdeksentenä eli ei saisi kotietua, mutta joukkue on K-Vantaan kanssa tasapisteissä ja ainoastaan neljä pistettä seitsemäntenä olevaa KeuPa:a perässä.

Keskiviikon vastustajaksi luistelee IPK, joka on kuudennella sijalla. Iisalmelaiset hamuavat sijan tai kaksi ylemmäs, jotka ovat ainoastaan pisteen päässä. Teoriassa KeuPa:llakin on vielä mahdollisuus heidät pudottaa villi kortti -kierrokselle. Pisteitä siis IPK saapuu Hakametsästä hakemaan.

Perjantain vierailu Turkuun saattaa sisältää myös panosta molempien joukkueiden osalta. Paikkansa pudotuspeleihin TUTO on jo varmistanut, mutta kaiken mennessä heidän kannaltaa nappiin, pystyvät he ohittamaan sekä KOOVEEn että K-Vantaan paremman maalisuhteen avulla. Vaatii tosin sen,että molemmat häviävät viikon ensimmäiset kamppailunsa. Vaikkei turkulaisilla olisikaan sijoituksen suhteen panosta, niin eiväthän he suostu tamperelaisille helpolla nahkaansa myymään!

Lauantaina ratkeavat lopulliset sijoitukset ja silloin todennäköisesti myös Hermes tarvitsee voiton parantaakseen sarjasijoitustaan. Tällä hetkellä joukkue on neljäntenä tasapisteissä Kiekko-Poikien kanssa ja IPK hengittää pisteen päässä. Hienoa, että panosta riittää usealla joukkueella aivan loppuun saakka.

Kevät on kiekkokannattajan juhla-aikaa, joten hanki lippusi ennakkoon hyödyntäen mahtava 2in1-tarjous ja saavu nauttimaan kiihkeistä kiekkotunnelmista valtakunnan legendaarisimpaan jäähalliin!