Saavu tänään ajoissa hallille, ennakkohaastattelussa molempien joukkueiden valmentajat

Tänään se vihdoin alkaa!

Tampereen KOOVEE aloittaa Mestis-kautensa kotiottelulla Kokkolan Hermestä vastaan.

Saavu hallille hyvissä ajoin, sillä katsomokäytävän D-kulmauksessa kuulet puoli tuntia ennen pelin alkua molempien joukkueiden valmennuksen ennakkotunnelmat ottelusta. Katsojilla mahdollisuus esittää myös omia kysymyksiä.

Vastustaja Hermes koki viikko sitten Suomen cupin välierissä saman kohtalon kuin KOOVEEkin, eli niukasti ulos finaalista. Hermes lukeutuu Mestiksen kärkijoukkueisiin tulevallakin kaudella, vaikka heilläkin vaihtuvuus on ollut melkoisen suurta. Kärkipelaajien joukossa heillä on myös kansainvälistä verta, sillä maalivahdiksi Kokkolaan siirtyi slovakialainen Samuel Baros, jolla on tilillään A-maajoukkueotteluita muutama kappale. Rovaniemeltä saapui myös maajoukkuetason pelaaja, kun ranskalainen Gabin Ville siirtyi vahvistamaan Hermeksen hyökkäystä. Vielä kun tähän lisätään Kärppien lainapelaaja Zdenek Sedlak, jolla on vyöllään useitakin nuorten maaotteluita, saadaan kuva kokkolalaisten vahvuudesta. KOOVEEn paidassa viime kaudella hyvin pelannut Riku Sihvonen löytyy myös vieraiden pelaajalistalta.

KOOVEE lähtee Mestikseen menestyäkseen, ja joukkue onkin vahvistunut viime kaudella todella paljon. Hyökkäysvoimaa löytyy neljän ketjun verran ja maalivahtiosasto on yksi sarjan parhaita. Puolustuksessa saatetaan nähdä liigasta lainapelaajia, joten kaikilla osaalueilla nähdään tänään todella vahva KOOVEE.

Otto Mäkinen ja Miika Heikkilä olivat KOOVEEn tehokkaimmat hyökkääjät harjoituskaudella ja heiltä luonnollisesti odotetaan tehoja sarjaotteluissakin. KOOVEElla on kuitenkin vahvoja maalintekijöitä laitaa joka ketjuun, ja viime kauden maalitykit Ville Saloranta ja Vili-Jesper Koivula tulevat aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajien maalivahdeille tälläkin kaudella.

Tule itse paikan päälle katsomaan, kun Suomen viihdyttävintä kiekkoa pelataan. Luvassa jälleen kerran vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Muista saapua myös ajoissa, niin kuulet valmentajien ennakkotunnelmat hallin D-päädyssä puoli tuntia ennen peliä.

Ottelu on toki katsottavissa myös Ruutu-palvelun kautta.