Sarjakärki saapuu KOOVEEn vieraaksi – Emil Järventie debytoi Mestiksessä

Tautiaallon runtelema KOOVEE saa tänään Hakametsään vieraakseen ainoastaan yhden pisteen menettäneen K-Espoon. Imatralla KOOVEE oli lähellä napata jopa täydet pisteet ainoastaan yhdeksällä pelaajalla taistellen, mutta joutui lopulta taipumaan 4-2 tappioon. Tänään KOOVEElla on jo lähes täysi kokoonpano, mutta vieläkään eivät kaikki pelaajat ole palanneet pelikuntoon.

KOOVEEn viime viikko sujui muutoin mukavasti, kun joukkue kaatoi latvialaisen Zemgalen kahdesti Hakametsässä. Okko Kangasniemi onnistui maalinteossa molemmissa otteluissa ja nollapelin maaleillaan pelasivat sekä Samu Pakarinen että Jakub Malek.

Imatralla maalinteossa onnistuivat Samu Markkula ylivoimalla sekä Adam Wolin. Maalinsuulla Verneri Virtanen torjui upeasti taistellen 44 laukausta ja vajaat kolme minuuttia häntä tuurannut Reima-Ville Roos kerran. Jeremi Wehmas ja Jami Hänninen urakoivat ottelussa yli 43 minuutia eli hiukan yli kaksi erää!

K-Espoo on marssinut runkosarjan toistaiseksi voitosta voittoon kulkien. Tosin edellisessa ottelussa Turussa voitto irtosi vasta voittomaalikilpailun kautta. Espoolaisten tamperelaislähtöinen Tommi Huhtala on iskenyt neljä maalia pelaamissaan neljässä ottelussa. Maalivahdit Waltteri Ignatjew ja Jani Lampinen ovat jakaneet peliajan tasaisesti.

Sarjataulukon kärki näyttää tällä hetkeltä:

JoukkueOttelutMaalieroPisteet
1. K-Espoo625-1117
2. K-Vantaa729-2615
3. Hermes516-812
4. KOOVEE718-1912

Joukkueiden viisi viimeisintä ottelua tältä kaudelta sekä keskinäiset kohtaamiset

Seuraa heitä:

#15 Samu Markkula, KOOVEE – Maaliahne hyökkääjä, jolla on todella tarkka ja tulinen veto. Hakeutuu paikkoihin, joista pääsee laukomaan suoraan syötöstä. Liigatason hyökkääjä, jonka pelaamista on ilo seurata.

#61 Tommi Huhtala, K-Espoo – Ilves-kasvatti ja toisen polven jääkiekkoilija. 34-vuotias voimahyökkääjä, joka palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen kotimaiseen kiekkosarjaan ja Espooseen. Vahva kahdensuunnan taistelija, joka vie taklaukset loppuun asti ja runnoo irtokiekot maalin edestä väkisin sisään.

KOOVEEn maalivahdit tänään ovat samat kuin Imatralla eli Virtanen maalilla ja Roos luukulla.

Puolustajien määrä on saatu tuplattua, joten sen suhteen ei kenenkään tarvitse yli 40 minuuttia pelata. Markus Västilä, Elias Ruusu ja Santeri Airola palaavat kokoonpanoon ja Ilveksen U20-joukkueesta saapuu Otto Heinonen. Parit muodostuvat tänään:

18 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

49 Västilä Markus – 5 Airola Santeri

7 Heinonen Otto – 36 Ruusu Elias

42 Wolin Adam

Hyökkäyksessä nähdään erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, kun Emil Järventie tekee debyyttinsä Mestiksessä. Imatralla pelanneista Perttu Aho jää pois, mutta kokoonpanoon palaavat Jakub Kos, Joona Korhonen sekä toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen saanut Aleksi Ojala. Omasta U20-joukkueesta on mukaan otettu 18-vuotias sveitsiläis-tsekkiläinen Alex Stepanek. Ketjut muodostuvat tänään:

26 Kangasniemi Okko – 17 Kinnari Aku – 15 Markkula Samu

16 Järventie Emil – 19 Kos Jakub – 14 Korhonen Joona

52 Ojala Aleksi – 20 Aalto Santeri – 9 Nyppeli Jesse

11 Stepanek Alex

Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30 ja hallin ovet sekä ravintolamaailma jo tuntia ennen eli 17.30.

Saavu paikalle hyvissä ajoin kannustamaan taisteleva KOOVEE kotivoittoon!