Sarjakärki saapuu KOOVEEn vieraaksi

Joulutauko kolkuttelee jo nurkan takana ja yksi ottelu olisi jäljellä ennen hiljentymistä joulun viettoon. KOOVEE saa vieraakseen IPK:n, joka on viiden pisteen karkumatkalla sarjan kärjessä. Tosin iisalmelaiset ovat hävinneet kaksi edellistä otteluaan, viime viikolla Hermekselle kotonaan ja eilen Turussa TUTO:lle.

IPK:ta vastaan on KOOVEEn pysyttävä poissa jäähyaitiosta, sillä vastassa on Mestiksen paras ylivoimajoukkue. IPK:n onnistumisprosentti ylivoimalla on peräti 32.23% ja joukkue on tehnyt 103 maalistaan 39 ylivoimalla.

Vieraiden tehokkain pelaaja on Washington Capitalsin sopimuspelaaja ruotsalainen Ludwig Persson, joka on toiminut kapellimestarina tehoin 3+27 ja johtaa Mestiksen syöttöpörssiä. Hänen syötöistään on nauttinut varsinkin sarjan maalipörssiä johtava amerikkalaishyökkääjä Alex Berardinelli, jonka tehot ovat 15+13.

KOOVEE on jo kauden molemmat vierasottelunsa Iisalmella käynyt pelaamassa. Syyskuun lopulla pisteet irtosivat 4-7 voitolla, Niko Lahtisen tehdessä peräti neljä maalia Eerik Kantolan, Samuli Vainionpään ja Vili Kukkolan tehdessä yhdet mieheen. Marraskuussa IPK puolestaan piti pisteet itsellään 6-2 kotivoitolla, tuolloin KOOVEEn maalintekijöinä olivat Kukkola ja Lahtinen.

Tule nauttimaan viihdyttävästä jääkiekko-ottelusta klo 18.30 Hakametsässä alkavaan otteluun. Paikalle kannattaa todellakin saapua hyvissä ajoin, sillä mieluisa vieras Korvatunturilta on paikalla.