Sisuuntunut KOOVEE janoaa pisteitä FPS:n saapuessa vierailulle

Eilisen kotitappion jälkeen on KOOVEE sopivasti ärsyyntynyt ja valmis palaamaan takaisin voittokantaan tämän illan ottelussa FPS:ia vastaan. Neljän pisteen päässä siintää viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttava sijoitus, joka toimii motivaattorina kuin jänis vinttikoirille.

Sarjassa viimeisenä oleva FPS on peräti 15 ottelun tappioputkessa, edellisistä pisteistä on kulunut lähes kaksi kuukautta joukkueen voitettua kotonaan Hokin maalein 5-2. Eilen forssalaiset jäivät kotonaan nollille RoKi:n hakiessa pisteet 0-3 vierasvoitollaan.

Vieraiden pistepörssin kärkikaksikko (Miro Lehtimäki ja Janne Laakkonen) on jo siirtynyt loppukaudeksi ulkomaille, joten kärjessä ovat nyt Justus Ojala sekä Viljami Jokirinne identtisillä 3+11 tehopisteillä. Tolppien välissä on Alex Mäkelä (89.55%) 32 ottelun verran.

FPS:n paidassa eilen tekivät debyyttinsä kanadalaispuolustaja Bryce Martin ja slovakialaishyökkääjä Samuel Zahradnik. Ässistä lainalle tullut maalivahti Topias Rovio oli eilen luukkuvahtina.

Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet molempien voittaessa oman kotiottelunsa. Lokakuussa pelatuissa otteluissa KOOVEE oli Hakametsässä 5-2 parempi ja FPS voitti Forssassa pelatun ottelun 4-1.

Tervetuloa tänään Hakametsään kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!