Sunnuntain pelipäivä on myös Lastenpäivä!

Kolmen ottelun viikko päättyy sunnuntain ainoaan Mestiksen otteluun KOOVEE -RoKi. Koululaisten alkavan syysloman kunniaksi peli on samalla koko perheen Lastenpäivä, jolloin alle 16-vuotiaat pääsevät maksutta otteluun.

KOOVEE:n viikko on edennyt voittotahtiin. Keskiviikkona Hakametsän kärkiottelussa kaatui hienosti TUTO maalein 4-1. Perjantaina onnistuttiin nappaamaan myös kauden ensimmäinen vierasvoitto, kun Peliitoilta käytiin ryöstämässä pisteet 4-5 -voitolla. Näiden voittojen ansiosta vallattiin kärkipaikka takaisin ja eroa tällä hetkellä toisena olevaan Ketterään on yksi piste. KOOVEE:n viikon tehokkaimmat pistemiehet ovat kolme tehopistettä nakutelleet Miro Nalli, Otto Mäkinen sekä Markus Västilä. Maalissa sekä Kristian Tamminen keskiviikkona että Eetu Mäkiniemi perjantaina pelasivat mallikkaasti.

KOOVEE:n ongelmana ollut puolustusalueen pelaaminen on selkeästi parantunut harjoittelun myötä ja toimi varsinkin TUTO:a vastaan erinomaisesti. Kotona KOOVEE lähtee hyökkäävällä ja luisteluvoimaisella pelillään ottamaan ohjia käsiinsä heti alkuminuuteista lähtien.

Vierailija RoKi pelasi sekä perjantaina että lauantaina eli sunnuntaina kolmas peli putkeen saattaa jo tuntua rasituksena pelaajien elimistössä. Rovaniemeläiset aloittivat urakkansa Tikkurilasta, josta voitto K-Vantaasta irtosi jatkoajalla lukemin 3-4. Eilen vuorossa oli Turku ja TUTO, joka antautui RoKille niukasti 1-2. Vieraat ovat siis kovassa vedossa, mutta miten polttoainetta riittää kolmanteen peräkkäiseen pelipäivään? Rovaniemeläisten viikon tehokkain on ollut Kasper Elo, joka on saalistanut kolme syöttöä. Paavo Hölsä puolestaan on torjunut molemmat voitot.

Ottelu alkaa klo 17.00, mutta paikalle kannattaa ehdottomasti saapua hyvissä ajoin. Klo 16.30 D-kulmauksessa on molempien joukkueiden valmennus tentattavana ja pääset itsekin esittämään kysymyksiä.

Liput kannattaa jälleen hankkia ennakolta täältä: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-roki-2019-1

Seuraavaa kotiottelua saadaankin odotella kaksi ja puoli viikkoa, sillä KOOVEE pelaa kolme seuraavaa otteluaan vieraskentillä ja maaottelutaukokin Suomen cupin finaaleineen aiheuttaa pikku katkon Mestiksen ohjelmaan. Keskiviikkona 30.10. palataan jälleen Hakametsään, silloin vastaan luistelee KeuPa HT.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE voittoon!